Nothing Phone (1) almak mantıklı mıdır?

Atıp tutanlara bakmayın. Kullanmayı geçtim, cihazı canlı bile görmeden teyyareden sıkıyorlar. Arkadaş kısa skeç tarzı diyalog bile patlatmış, koptum. Diğeri ondan beter saçmalamış.

256 GB ise farklı bir deneyim için o fiyata kabul edilebilir bir seçim. Ana kamerası Sony IMX766 gibi kaliteli bir sensöre sahip. İşlemci ve donanımı kendi fiyat bandı için belki en iyisi değil ama gayet yeterli. Arayüzü stock Android'e yakın, birçok özelleştirme seçeneği var. Yazılım destek garantisi 1 yıl kalmış olsa da (Android 15 ile sonlanabilir); kısa süre önce ChatGPT desteği bile geldi cihaza. Ekranı; dışarıda gün ışığındaki düşük parlaklığı hariç herhangi bir sorun yaşatmaz. Kasası ve materyali dayanıklı. Arkadaki glyph ışıklarını sevmediysen kapanabiliyor diye biliyorum. Köşeli bir yapıda ve oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunan hoparlörlere sahip. NP1'in 15W'lık kablosuz şarj özelliği de mevcut. Kullanımı, arayüzü vs. keyif veriyorsa 1-2 aya değiştirmenize bile gerek kalmaz. En az 2 yıl güncel bir şekilde rahatlıkla kullanılır. İade etmeyin. Hayırlı olsun.

Teşekkürler.

Dinlemeyin arkadaşı, nothing markasından haberi yok henüz. Aldığınız cihaz gayet iyi bir cihaz.

Bencede gayet iyi ama marka hala çok tanınmadığı için ön yargı ile yaklaşıyorlar sanırım
 
Cihazın pek öne çıkan bir özelliğini göremedim, işletim sistemi ile tasarımı fena değil. Xiaomi veya Galaxy A Serisi gibi daha berbat cihazlar almaktan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Hem böyle ilginç tasarıma sahip, böylesine yeni cihazlar şansı hak ettiğini düşünüyorum. İlerde iyi cihazlar üretebilir gibi, fakat ŞUANLIK iyi değiller yeterince fiyat kategorisinde sunduğu özellikler ile.
 

Geri
Yukarı