quzz Attopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:26 #1 Başlıkta belirttigim gibi bir telefona 20-30k ödemek istemiyorum ve bu markanın telefonları gayet iyi tekrar indirime girer mi var mı ihtimal.
Başlıkta belirttigim gibi bir telefona 20-30k ödemek istemiyorum ve bu markanın telefonları gayet iyi tekrar indirime girer mi var mı ihtimal.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.068 Çözümler 51 Yer Bursa Bugün 00:36 #2 quzz dedi: Başlıkta belirttigim gibi bir telefona 20-30k ödemek istemiyorum ve bu markanın telefonları gayet iyi tekrar indirime girer mi var mı ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ön kamera konumlandirmasi inanılmaz kötü güncelleme desteği bitti CMF Phone 1 de NFC yok, bence tercih edilmez. Artı -1 Eksi
quzz dedi: Başlıkta belirttigim gibi bir telefona 20-30k ödemek istemiyorum ve bu markanın telefonları gayet iyi tekrar indirime girer mi var mı ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ön kamera konumlandirmasi inanılmaz kötü güncelleme desteği bitti CMF Phone 1 de NFC yok, bence tercih edilmez.
KS KS quzz Attopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:52 #3 HakanXD dedi: Ön kamera konumlandirmasi inanılmaz kötü güncelleme desteği bitti CMF Phone 1 de NFC yok, bence tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... CMF de yok NP1 de var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Ön kamera konumlandirmasi inanılmaz kötü güncelleme desteği bitti CMF Phone 1 de NFC yok, bence tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... CMF de yok NP1 de var diye biliyorum.