Nothing Phone 1 uzun kullanım testi

Merhaba,
Nothing Phone 1 model akıllı telefonu 3 aylık uzun kullanım sonrası deneyimlerimi paylaşacağım çok merak edilen bir model piyasada ilk olduğu için çekinen sayısı da oldukça fazla.
+öncelikle iPhone modellerinde 5s/13pro ya kadar ara modeller dahil her modelini alıp kullanmış birisiyim, Android olarak da çoğu markayı uzun süreler kullandım.
+özelliklerini internette bulabileceğiniz için direkt geçiyorum.
+1-10 arası puanlama yapacağım ve bilindik modellerle kıyaslayacağım ki puanlamanın ölçümünü idrak edebilelim. (1: Vasat 10: Çokiyi)
+3 model seçtim fiyatlarına ve kullanıcılar tarafından tercih edilme oranlarına göre değerlendirdim. Puanlama tamamıyla özneldir.
++Ben yeni şeyler denemeyi sevdiğim için nothingphone1'i tercih ettim çok da memnunum aşırı ilgi toplayan bir model. Kasa olarak IP14PLUS ile aynı.
++Normalde MI13LITE tercih ederdim ancak yd kullanamayacağım için ve NP1 farklı olduğu için onu tercih etmedim.
Not: Açıklamalar argo içerebilir.

Dosya Ekleri

• tlfmn.PNG
    146,2 KB · Görüntüleme: 315
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 11899tl ye alınır mı Ip 7 den geçeceğim. Fotoğraf konusunda az çok tatmin eder mi verdiğim paraya göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…