Nothing Phone (1) vs Samsung S21 FE

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 5.353

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Kullanım amacım dizi,film izlemek, içerik tüketmek ve fotoğraf. Genellikle oyun oynamam, oynarsam da hafif, minimal oyunlar oynuyorum. Hangisi benim için daha iyi olur?
Renk,ekran ve fotoğrafta hangisi daha üstündür?
Açıkçası tasarımı nedeniyle Nothing Phone'u çok beğeniyorum ama kararsızım S21 FE ile arasında.

Kullanım amacım dizi, film izlemek, içerik tüketmek ve fotoğraf. Genellikle oyun oynamam, oynarsam da hafif, minimal oyunlar oynuyorum. Hangisi benim için daha iyi olur?
Renk, ekran ve fotoğrafta hangisi daha üstündür?
Açıkçası tasarımı nedeniyle nothing Phone'u çok beğeniyorum ama kararsızım S21 FE ile arasında.

S21 FE.

Vergilendirme işte ne yapacaksın?

S21 FE tercih edebilirsin, Nothing Phone cihazının hâlâ yazılımsal olarak geliştirilmesi gerekiyor.
Peki hocam çoğu kişi S21 FE öneriyor fakat sorduğum sorulara yanıt gelmiyor. Kamera ve ekran konusunda hangisi daha üstündür?

Tek bakışta anlaşılıyor ki Nothing Phone henüz gelişmesi gereken bir telefon. Bozulursa falan muhatap bulamayacaksın. En kısa yol bildiğin yoldur.

Kamera ve ekran konusunda S21 FE daha iyi. Nothing Phone'un avantajları pil performansı ile tasarım.
Pil performansıyla ilgili bilgimiz var mı, tahmini mi?
Peki hocam çoğu kişi S21 FE öneriyor fakat sorduğum sorulara yanıt gelmiyor. Kamera ve ekran konusunda hangisi daha üstündür?
İkisinde de S21 FE.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı