Nightcarbine
Kilopat
Daha fazla
Normalde yasak değil mi? İptal edilir mi ki?
Denemekten zarar gelmez, prime kapsamında satılıyorNormalde yasak değil mi? İptal edilir mi ki?
Grafik ayarlarımı ve bugün çektiğim bir fotoğrafı aşağıya bırakıyorum telefonu alalı 1 ay oluyor.Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Video ile pek işim yok fotoğraf güzel çekebiliyorsa bunu telafi eder benim gözümde. Oyunlardan da bir tek Wild Rift oynarım onu da en yüksek ayarlarda çalıştırmasını isterim çünkü zaten yıllar geçtikçe performans düşüyor ilk başta alınan FPS'ler alınamıyor. Şu an Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ilk aldığımda 120 FPS zar zor oynayabiliyordum fakat 1 ay sonra en fazla alabildiğim FPS 80'e kadar düştü.
Alalı ne kadar oluyor hocam? Bir de tüm ayarlar en yüksekte değil mi?
Güç için telefon istiyor olsaydım X6 Pro alırdım fakat tasarımı hoşuma gittiği için NP2A aldım ve halimden memnunum üzen tek kısmı işlemcinin Mediatek olması Windows emülatörlerinde sorun yaratıyor onun dışında telefon yeterli bir güce sahip.Antutuda 180k GPU skoru ne? Bu telefonu alana kadar yurtdışı X6 pro alın 11.5 civarı 300k CPU 550K GPU skoru var. Imei kayıt ücreti 400 TL civarı ayrıca dirençli ve dirençsiz şekilde yapılabiliyor anakartla oynamaya gerek yok.
Telefonda render mı alıyorsun? Bizim milletteki bu her şeyden feragat edip sayısı en yüksek olanı alma mantığını anlayamıyorum açıkçası. Tertemiz arayüz ve mis gibi telefon varken gidip de sırf skoru daha yüksek diye YD telefon alıp imei atmak kadar mantıksız bir şey olamaz.Antutuda 180k GPU skoru ne? Bu telefonu alana kadar yurtdışı X6 pro alın 11.5 civarı 300k CPU 550K GPU skoru var. Imei kayıt ücreti 400 TL civarı ayrıca dirençli ve dirençsiz şekilde yapılabiliyor anakartla oynamaya gerek yok.
NP 1 IMEI repair destekliyor NP2A nasıldır bilmem destekliyor ise YD almak mantıklı olabilir.Telefonda render mı alıyorsun? Bizim milletteki bu her şeyden feragat edip sayısı en yüksek olanı alma mantığını anlayamıyorum açıkçası. Tertemiz arayüz ve mis gibi telefon varken gidip de sırf skoru daha yüksek diye YD telefon alıp imei atmak kadar mantıksız bir şey olamaz.
O skor oyun performansına yansıyor haberin olsun. Telefonda oyun oynanacaksa üzer bu Nothing Phone.Telefonda render mı alıyorsun? Bizim milletteki bu her şeyden feragat edip sayısı en yüksek olanı alma mantığını anlayamıyorum açıkçası. Tertemiz arayüz ve mis gibi telefon varken gidip de sırf skoru daha yüksek diye YD telefon alıp imei atmak kadar mantıksız bir şey olamaz.
Ben nadir de olsa oynuyorum ve üzmüyor. İşlemci de gayet yeterli çoğu iş için, ne ısınıyor ne de pil sömürüyor. Ama sadece oyun oynanacaksa skor önemli tabii.O skor oyun performansına yansıyor haberin olsun. Telefonda oyun oynanacaksa üzer bu Nothing Phone.
Aynıdır muhtemelen, ben de düşündüm bu yüzden almayı fakat imei olaylarını güvenilir yapan yerler neresi bilemiyorum o yüzden girmedim pek o işe.NP 1 IMEI repair destekliyor NP2A nasıldır bilmem destekliyor ise YD almak mantıklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.