Pascal
Decapat
Okuduğum en cahilce ve akılsızca yorum.Bu telefonu bence kendini farklı sananlar alır çünkü gerçekten hiçbir bütçe de alınacak bir telefon değil.
Okuduğum en cahilce ve akılsızca yorum.Bu telefonu bence kendini farklı sananlar alır çünkü gerçekten hiçbir bütçe de alınacak bir telefon değil.
Fortnite Mobile yüksek ayarlarda 30fps oynatıyor zaten oyunda 30fps limiter var o yüzden tam olarak kaç fps aldığımı bilmiyorum Wild Rift orta- yüksek ayarlarda 120fps destekliyor Pubg Mobile 90fps desteği geldi genshin yüklemeye üşendiğim için performansı hakkında pek konuşamayacağım.O skor oyun performansına yansıyor haberin olsun. Telefonda oyun oynanacaksa üzer bu Nothing Phone.
30fps limiti kaldırılabiliyor diye biliyorum, redditteki konulara bakabilirsin çözümleri vardıFortnite Mobile yüksek ayarlarda 30fps oynatıyor zaten oyunda 30fps limiter var o yüzden tam olarak kaç fps aldığımı bilmiyorum Wild Rift orta- yüksek ayarlarda 120fps destekliyor Pubg Mobile 90fps desteği geldi genshin yüklemeye üşendiğim için performansı hakkında pek konuşamayacağım.
Valla X6 pro kullanan biri olarak yazılım konusunda biraz haklılık payınız var fakat o kadarda abartmayalım.Ben nadir de olsa oynuyorum ve üzmüyor. İşlemci de gayet yeterli çoğu iş için, ne ısınıyor ne de pil sömürüyor. Ama sadece oyun oynanacaksa skor önemli tabii.
Sırf arayüz dolayısıyla artık üstüne para verseler bile poco veya xiaomi kullanmam. Hem ucuz hem de orta-üst segment 4 telefonunu kullandım ve illallah ettiriyor bir noktadan sonra. NothingOS kullanan kimsenin bir daha bunlara döneceğini sanmıyorum, deneme şansı bulursanız bir bakın derim, teknosalarda falan oluyor bazen açıkta.
Aynıdır muhtemelen, ben de düşündüm bu yüzden almayı fakat imei olaylarını güvenilir yapan yerler neresi bilemiyorum o yüzden girmedim pek o işe.
Oynadığınız oyunlar zaten sistem gerektirmeyen oyunlar ama açın bir Wuthering Waves, Honkai Star Rail, Zenless Zone Zero işte o zaman anlarsınız demek istediğimi. Ayrıca Unreal Engine 5 oyunlarda mobile geliyor Neverness to Everness gibi.Fortnite Mobile yüksek ayarlarda 30fps oynatıyor zaten oyunda 30fps limiter var o yüzden tam olarak kaç fps aldığımı bilmiyorum Wild Rift orta- yüksek ayarlarda 120fps destekliyor Pubg Mobile 90fps desteği geldi genshin yüklemeye üşendiğim için performansı hakkında pek konuşamayacağım.
Valla X6 pro kullanan biri olarak yazılım konusunda biraz haklılık payınız var fakat o kadarda abartmayalım.
Oynadığınız oyunlar zaten sistem gerektirmeyen oyunlar ama açın bir Wuthering Waves, Honkai Star Rail, Zenless Zone Zero işte o zaman anlarsınız demek istediğimi. Ayrıca Unreal Engine 5 oyunlarda mobile geliyor Neverness to Everness gibi.
Erken zamanda gönderin, şu an ülkede faaliyetleri firmanın devam ederken yedek parça ve değişim imkanı daha mümkün. 1 yıl sonra böyle olmayabilirArkadaşlar durum güncellemesi hindistan üretimi 2Alarda olan sorun bendede ortaya çıktı parmak izi sensörü aktifken ekran yeşile dönüyor şuanlık zifiri karanlıktayken belli oluyor amoled ekranı çok dandirikmiş şimdiden yanmalar bile oluştu diğer özellikleri iyi bile olsa ekrandan üzdü. Telefonu alalı 2 ay oldu şimdiden garantiye yollamaya üşendiğim için parmak izi sensörünü devre dışı bıraktım öyle kullanmaya devam ediyorum 1. Senesi dolunca garantiye göndericem.
Evofone yakın zamanda Nothing ile fabrika anlaşması yaptı eğer bu fabrikada telefon üretimi yapılırsa sıkıntı çıkmaz üstüne Nothing markası ülkemizde çok yaygın değil o yüzden garanti için fazla cihazın gideceğini düşünmüyorum. Garantiye gönderdiğim zaman yedek parça olmazsada çok fazla üzülceğimi düşünmem en kötü yurtdışındaki akrabalardan parça sipariş etmelerini isterim.Erken zamanda gönderin, şu an ülkede faaliyetleri firmanın devam ederken yedek parça ve değişim imkanı daha mümkün. 1 yıl sonra böyle olmayabilir
Evet hindistan üretimler sıkıntılı ama bizde genelde çinde yapılanlar satılıyor diye biliyorum, size denk gelmesi ilginç olmuş. Değişim için gönderin kesinlikle.Arkadaşlar durum güncellemesi hindistan üretimi 2Alarda olan sorun bendede ortaya çıktı parmak izi sensörü aktifken ekran yeşile dönüyor şuanlık zifiri karanlıktayken belli oluyor amoled ekranı çok dandirikmiş şimdiden yanmalar bile oluştu diğer özellikleri iyi bile olsa ekrandan üzdü. Telefonu alalı 2 ay oldu şimdiden garantiye yollamaya üşendiğim için parmak izi sensörünü devre dışı bıraktım öyle kullanmaya devam ediyorum 1. Senesi dolunca garantiye göndericem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.