Nothing Phone 2A Plus alınır mı?

Bütçe
22-23k

Tbuoen862

Centipat
Makaleler
1
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf f15 RTX 3050 4gb 95w i5 12500h 8gb/512tb
Nothing Phone 2A Plus sizce alınır mı? Benim için önemli olan kamera az da olsa oyun da oynarım. Alternatif olarak POCO X7 Pro var ama arayüzüne güvenemiyorum.
Sizce 2A Plus alınır mı?
Fiyatı 23.000 TL.
@GucukBey
@804177
@811150
Not: Samsung A serisi almayı planlamıyorum, 2A Plus olmazsa 2-3 ay sonra Samsung S serisi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing Phone 2A Plus sizce alınır mı? Benim için önemli olan kamera az da olsa oyun da oynarım. Alternatif olarak POCO X7 Pro var ama arayüzüne güvenemiyorum.
Sizce 2A Plus alınır mı?
Fiyatı 23.000 TL.
@GucukBey
@804177
@811150
Not: Samsung A serisi almayı planlamıyorum, 2A Plus olmazsa 2-3 ay sonra Samsung s serisi alabilirim.

Kamera da beklentin yoksa POCO X7 Pro alın bence arayüz kısmına gelirsek arayüze alışabilirsiniz POCO X6 Pro kullanan bir arkadaşım vardı ve telefonundan gayet memnundu ama 2-3 ay sonra s serisi alabilecekseniz beklemenizi öneririm.

Kamera da beklentin yoksa POCO X7 Pro alın bence arayüz kısmına gelirsek arayüze alışabilirsiniz POCO X6 Pro kullanan bir arkadaşım vardı ve telefonundan gayet memnundu ama 2-3 ay sonra s serisi alabilecekseniz beklemenizi öneririm.
Alışmak değilde arada sırada oluşan donmalardan falan korkuyorum. Birde önemli olan kamera.

Sizce 2A Plus alınır mı?
Fiyatı 23.000 TL.
@GucukBey
@804177
@811150
Not: Samsung A serisi almayı planlamıyorum, 2A Plus olmazsa 2-3 ay sonra Samsung S serisi alabilirim.

2 3 ay beklerseniz alabileceğiniz S modeline bağlı beklenebilir. Onun dışı şahsen alınacağını düşünmüyorum. Benzer fiyatta Honor 200, hemen üstte S24 FE varken.

Son düzenleme:
2 3 ay beklerseniz alabileceğiniz s modeline bağlı beklenebilir. Onun dışı şahsen alınacağını düşünmüyorum. Benzer fiyatta Honor 200 hemen üstte S24 FE varken.

Teşekkürler, 2-3 ay sonra S24 alacağım o zaman. Phone 2A Plus'un tasarımını beğendiğim için almayı düşünmüştüm.

Teşekkürler 2-3 ay sonra S24 alacağım o zaman. Phone 2A Plus'un tasarımını beğendiğim için almayı düşünmüştüm.

Aslında S24 yerine S24 FE alabilirsiniz. Hem fazla beklememiş olursunuz. S24 ön ve destek kameralarda önde, daha premium bir cihaz ve ekranı çok minik bir farkla önde. S24 FE ise daha ucuz ve daha iyi bataryası var. Bir de muhtemelen bir tık daha soğuk çalışır S24 FE.
Nothing konusunda haklısınız tasarım olarak epey iyi ama bir süre sonra alışınca keşke donanımı iyi olanı alsaydım dersiniz diye düşünüyorum.

Aslında S24 yerine S24 FE alabilirsiniz. Hem fazla beklememiş olursunuz. S24 ön ve destek kameralarda önde, daha premium bir cihaz ve ekranı çok minik bir farkla önde. S24 FE ise daha ucuz ve daha iyi bataryası var. Bir de muhtemelen bir tık daha soğuk çalışır S24 FE.

Olabilir aslında S24 seçme nedenim çerçevesinin ince ve daha kibar olmasıydı. S24 FE kullanan bir arkadaşım var ondan izin alarak tasarımı inceleyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Olabilir aslında S24 seçme nedenim çerçevesinin ince ve daha kibar olmasıydı. S24 FE kullanan bir arkadaşım var ondan izin alarak çerçeveyi inceleyeceğim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Evet çerçeveleri belki rahatsız edebilir inceleyin ama rahatsız etmezse bence bakılabilir. Rica ederim.

Sizce 2A Plus alınır mı?
Fiyatı 23.000 TL.
@GucukBey
@804177
@811150

Bu fiyata alınmaz bence. Bütçeniz dahilinde S24FE çıkıyor. Hepsiburada'da 2000TL indirim geliyor ara ara bende onu bekliyorum denk gelirsem alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı