Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Coktan. Pcyi acacagim 1-2 saate. Ne yapacağımı unuttum simdiden de video bulurum artik

Teşekkür ederim hocam hic deneme tahtası olarak hissetmemistim kendimi. Ekran görüntüsü atarım yapabilirsem.

Şunu takip edin kilidi açtıktan sonra yazın devam edelim.

Şunu takip edin kilidi açtıktan sonra yazın devam edelim.

Hocam bunlardan hangilerini yükleyecegim? Flash ve unlock tool yükledim sadece. Bir de telefon no ekleyin hesaba demişsiniz de eklenecek yer yok profilde. Siteden kayıt oldum.

Eki Görüntüle 2622208
Hocam bunlardan hangilerini yükleyecegim? Flash ve unlock tool yükledim sadece. Bir de telefon no ekleyin hesaba demişsiniz de eklenecek yer yok profilde. Siteden kayıt oldum.

Bu linkten yalnızda bir dosya kuracaksınız: Apply for permissions to unlock Mi devices

@Eldrithc
  • Tarayıcıdan account.xiaomi.com adresine git.
  • Mevcut e-posta veya kullanıcı adınla giriş yap.
  • "güvenlik" (Security) sekmesine tıkla.
  • "kurtarma telefonu" (recovery Phone) kısmını bul ve "ekle" (veya numara varsa "değiştir") de.
  • Numaranı başında 0 olmadan yaz.
  • Telefona gelen SMS kodunu ekrana gir.

Son düzenleme:
Hocam ayarlardan baktım numaram üzerine hesap acıkmıs zaten. Mi kilit açmaya girdim ayarlardan, hesabı ekle dedim başarıyla ilişkilendirildi hesabınız yazdı. Ancak baska bir sey olmadi, çık gir yaparsam gidiyor ayrıca tekrar hesap ekle tusuna basabılıyorum.

Tamam şimdi sıradaki adıma geçelim.

Bilgisayarda Xiaomi'nin MI Unlock aracını aç.

Telefonu kapat. ses kısma + güç tuşuna basılı tutarak Mİ tavşanı (Fastboot) ekranını aç.

Telefonu bağla.

Programda "Unlock" butonuna bas.

Telefonu bagladıgımı algılamıyor, sürücü yüklemeyecek miydik önce?

Kurdum kendisi kapandı, kısayol olusturmadı. Bir şey yapmama gerek var miydi?

İndirdiğin MI Unlock tool klasörüne git

Klasörün içindeki miflash_unlock.exe dosyasını çalıştır.

Program açılınca mi hesabınla giriş yap.

Telefon bağlıysa programın ekranında "Phone connected" (telefon bağlı) yazısını göreceksin.

Unlock butonuna bas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…