Notlarım çok düşük

Proje alıp en kötü dersini 50 üstü yapaiblirsin 2.sınavlarda daha iyi çalışabilirsin zaten LGS'ye çalışırsan yazılılara çalışman gerekmez çünkü konulara önceden çalışmış olursun.

Proje alıp en kötü dersini 50 üstü yapaiblirsin 2.sınavlarda daha iyi çalışabilirsin zaten LGS'ye çalışırsan yazılılara çalışman gerekmez çünkü konulara önceden çalışmış olursun.
Proje geçti hocam sadece türkçeden almıştım türkçedende 85 almışım sanırım.

Merhaba. Matematikten 40, inkilap 70, seçmeli matematik 70, daha girilmemişler var ve 8. sınıfım. Ne yapacağım? Lisede meslek lisesinde okumayı düşünüyorum. Ailem görürse bu notları büyük ihtimal dayak yiyeceğim.
"Bence" Çok kötü notlar değil.
ilk Sınavların iyi ise sorun yok.

Baktığım kadarıyla ortaokul öğrencilerinin notları uçmuş. Size önerim proje alabiliyorsanız alın ve sıkı ders çalışın. Yaşadığınız yerde Lise fazla yoksa maalesef meslek Lisesine gidebilirsiniz.( Rekabet olacağından)

Baktığım kadarıyla ortaokul öğrencilerinin notları uçmuş. Size önerim proje alabiliyorsanız alın ve sıkı ders çalışın. Yaşadığınız yerde lise fazla yoksa maalesef meslek lisesine gidebilirsiniz.

Mesleğe gitmek istiyorum fakat ailem meslek lisesini çok kötü görüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı