Vektör ve bağıl sorularından oluşan bir sınavda ortalama 48 ise ya okul öğrencilerinin fizikle arası yok ya da hocalar sizi olimpiyata hazırlar gibi soru soruyor.
Bizim hocamız bir şey anlatmıyor ki hocam, sınıfın hatırladığı 3 şey var din dersi adına:
Hocanın anlattığı Adıyaman yemek kültürü (75 dakika bunu anlattı)
Depremzedeyken yaşadığı şeyler (bunu da 75 dakika anlattı)
Eskiden mescitte mi bir yerde eğitim görmüş, orada yaşadığı anılar.
Benim çok şükür notlarla ilgili bir sorunum yok istediğim şekilde geliyor sadece okuldaki üst sınıfların ve hocaların söylediği yorumlara göre söyledim.
Bütün 12.sınıfları ndersine giren kadını tek 9.sınıf olarak bize verdiler ve kadın hem defterimize yazıp hemde dersi dinlememizi istiyor,bundan dolayı derse de odaklanamıyorum.
Benim okul da benim girdiğim zamanlarda 96 ile alıyordu şu an 97.6 ile. Maşallah zeka seviyesi tavan. Ortaokul ortalaması pek bir şey genelde ifade etmiyor.
Bütün 12.sınıfları ndersine giren kadını tek 9.sınıf olarak bize verdiler ve kadın hem defterimize yazıp hem de dersi dinlememizi istiyor, bundan dolayı derse de odaklanamıyorum.
Benim okul da benim girdiğim zamanlarda 96 ile alıyordu şu an 97.6 ile. Maşallah zeka seviyesi tavan. Ortaokul ortalaması pek bir şey genelde ifade etmiyor.