Notlarım düşük

ardabicer6

Hectopat
Daha fazla  
Bunu buraya atmak mantıklı mı çok emin değilim ama 10.sınıfım geçenlerde sınav olduk sınavlara çalışmama rağmen gerçekten berbat geçti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik açıdan gerçekten berbat durumdayım, şimdi kendime ders programı hazırladım. Ona göre çalışıcağım, bana okul hakkında öneri verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu buraya atmak mantıklı mı çok emin değilim ama 10.sınıfım geçenlerde sınav olduk sınavlara çalışmama rağmen gerçekten berbat geçti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolojik açıdan gerçekten berbat durumdayım, şimdi kendime ders programı hazırladım. Ona göre çalışıcağım, bana okul hakkında öneri verebilir misiniz?
Daha çok çalış. Moralini bozma. Etrafındakiler baskı yapabilir takma! Onların sözüne gelip moralini bozarsan şimdiden bırak çalışmayı. Elinden geleni yapmaya çalış. Bundan kötü aldıysan öbür sınavlarından yüksek almaya bakıcaksın. Geçmiş geçmişte kaldı bunu unutma.

Hocam verimli çalışmıyorsunuz demektir. Nasıl bir öğrenme şekline sahip olduğunuzu keşfedin. Mesela ben görsel zeka yönünden iyiyim ve görsel şeyleri hatırlamak benim için kolay. Geometrim iyidir bu yüzden.

@ardabicer6, hocalarınla da aranı iyi tut. Sözlü notu denilen bir şey var, orada etkisi olacaktır.

@484334, ders çıkarman da güzel bir şey. Sonraki sınavlara toparlarsın inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı