Notlarım nasıl?

Resim çantası getirmedim resimde çizmedim resimleri teslim edeceğimiz günden önce bilgisayar ekranını kullanarak bir şeyler çizdim.

Görsel sevmiyorsanız müziğe geçebilirsiniz, ben öyle yaptım şu an çok rahat ediyorum 2 tane keman getiren arkadaş var onlar keman çalıyor ben 2 ders uyuyorum ya da konuşuyorum.

Görsel sevmiyorsanız müziğe geçebilirsiniz, ben öyle yaptım şu an çok rahat ediyorum 2 tane keman getiren arkadaş var onlar keman çalıyor ben 2 ders uyuyorum ya da konuşuyorum.

Müzikte sevmiyorum görselde onun yerine o derste soru çözüyorum daha rahat oluyor kendimi arındırmış gibi hissediyorum bir süreliğine gerçeklikten kurtulup sadece o soruyu çözmeye odaklanıyorum.

Ben Görsel Sanatlar dersinde hiçbir şey yapmıyordum, hoca bu çalışmayı yapmayanlara ona göre not vereceğim diyordu, ben yine de hiçbir şey yapmadım. Adam gibi dersine de girmedim, ona rağmen bana bile 100 girdi görselden 55 almayı nasıl başardınız :D?

Ben Görsel Sanatlar dersinde hiçbir şey yapmıyordum, hoca bu çalışmayı yapmayanlara ona göre not vereceğim diyordu, ben yine de hiçbir şey yapmadım. Adam gibi dersine de girmedim, ona rağmen bana bile 100 girdi görselden 55 almayı nasıl başardınız :D?
Dediğim gibi bana zorla birşey yaptırılmasından nefret ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı