NOVA-3070 Ti alınır mı?

Konunun takipçisiyiz, geldiğinde haber verirseniz çok seviniriz 😂😂

Ya birebir aynı durum yemin ederim :).
Gelir hocam , gelmezse yeri belli tüketici haklarına başvurursunuz 1 haftaya gelir. Aynısı bana istanbul bilişimde olmuştu. 5.000 kişiyi mağdur ettiler ben de televizyon almıştım. 1 ay gönderilmedi sonrasında avukatım aracılığıyla dilekçe hazırlayıp internetten tüketici haklarına başvurdum. 1 hafta içinde televizyonum evime geldi. Kargo çıkarılmamasına rağmen evime getirilip ücretsiz monte edildi. İnternette 2 yıldır alamayanlar var.

Son düzenleme:
Konunun takipçisiyiz, geldiğinde haber verirseniz çok seviniriz 😂😂

Gelir hocam, gelmezse yeri belli tüketici haklarına başvurursunuz 1 haftaya gelir. Aynısı bana İstanbul bilişimde olmuştu. 5.000 kişiyi mağdur ettiler ben de televizyon almıştım. 1 ay gönderilmedi sonrasında avukatım aracılığıyla dilekçe hazırlayıp internetten tüketici haklarına başvurdum. 1 hafta içinde televizyonum evime geldi. Kargo çıkarılmamasına rağmen evime getirilip ücretsiz monte edildi. İnternette 2 yıldır alamayanlar var.

İnşallah hiç böyle uğraşmadan sağ salim halledez hocam.

Canlı desteğe yazdım, en geç cuma güne kargoya çıkar dedi görevli. Konunun takipçilerinin bilgisine...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-26-09-37-06-60.png
    Screenshot_2022-07-26-09-37-06-60.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 47
Valla iyiymiş benim de alasım geldi. Uzun zamandır uzağım PC işlerine. Buna sıvı soğutucu eklemek gerekir mi? Bir de kasayı değiştirmek gerekir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı