Nova 5 vs ROG Pelta

kruzer

Decapat
Daha fazla  
@ca9an aslında çoğu konuda nokta atışı cevaplarınız yüzünden size özel açtım konuyu. LoL, Diablo ve nadiren CoD giriyorum. Nova 5ten çok olumlu şeyler duymadım o yüzden iade edip Pelta aldım. Gözlük kullandığım için deri çok ses yapıyor o yüzden kumaş olması önemli. Siz bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz veya keşke şunu alsaydın dediğiniz var mı? Yine nokta atışı olmasını diliyorum. Bütçeyi çıkabilirim bu arada.

Son düzenleme:
@ca9an aslında çoğu konuda nokta atışı cevaplarınız yüzünden size özel açtım konuyu. LoL, Diablo ve nadiren CoD giriyorum. Nova 5ten çok olumlu şeyler duymadım o yüzden iade edip pelta aldım. Gözlük kullandığım için deri çok ses yapıyor o yüzden kumaş olması önemli. Siz bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz veya keşke şunu alsaydın dediğiniz var mı? Yine nokta atışı olmasını diliyorum.

Pelta bütçesindeysem hem rahatlık hem de kalitesinden dolayı başka ürüne bakmazdım. Şu anda sorunsuz diyebileceğimiz ona rakip olabilecek bir kulaklık yok. HyperX bas-tiz ve dip ses sorunu var. Razer deseniz menteşe sorunu var. G PRO hem deri ped hem de fiyatı çok yüksek. Nova 5 güzel bir seçenek ama 7.1 hakkında sorun yaşayıp, iade eden olmuştu. G733 nispeten diğerlerinden daha iyi bir rakip ama onun hakkında da çok bir bilgim yok. Forumda geçenlerde birisi inceleme yazmıştı, oradan fikir alabilirsiniz.

1 yıldır Nova 5 kullanıyorum, PUBG, BF 1 - 2042 - 6, CS, POE 2, LoL, guild wars 2 / WoW gibi türlü türlü oyunlarda denedim, 1 hafta kadar süren yazılımsal bir problem dışında ( güncellemeyle çözdüler ) hiçbir sorun yaşamadım. Her konuda başarılı buluyorum. Birader de yaklaşık 6 aydır pelta kullanıyor, o da çok memnun. Konfor olarak bana göre Nova 5'ten biraz daha iyi, onun dışında bir artısını göremedim. Hatta CS'de Nova ile ses seviyesini 30-40 bandında tutarken Pelta'da aynı seviyede duyabilmek için 90 civarına çıkarmam gerekiyor. Bana ses seviyesi düşük geldi gibi.

Pelta bütçesindeysem hem rahatlık hem de kalitesinden dolayı başka ürüne bakmazdım. Şu anda sorunsuz diyebileceğimiz ona rakip olabilecek bir kulaklık yok. HyperX bas-tiz ve dip ses sorunu var. Razer deseniz menteşe sorunu var. G PRO hem deri ped hem de fiyatı çok yüksek. Nova 5 güzel bir seçenek ama 7.1 hakkında sorun yaşayıp, iade eden olmuştu. G733 nispeten diğerlerinden daha iyi bir rakip ama onun hakkında da çok bir bilgim yok. Forumda geçenlerde birisi inceleme yazmıştı, oradan fikir alabilirsiniz.
Pelta incelemesi değil mi? Ona göre bakacağım da. Çok teşekkürler bu arada.

1 yıldır Nova 5 kullanıyorum, 1 haftalık yazılımsal bir problem dışında ( güncellemeyle çözdüler ) hiçbir sorun yaşamadım. Her konuda başarılı buluyorum. Birader de yaklaşık 6 aydır pelta kullanıyor, o da çok memnun. Konfor olarak bana göre Nova 5'ten biraz daha iyi, onun dışında bir artısını göremedim. Hatta CS'de Nova ile ses seviyesini 30-40 bandında tutarken Pelta'da aynı seviyede duyabilmek için 90 civarına çıkarmam gerekiyor. Bana ses seviyesi düşük geldi gibi.
Çok kararsızım, ikisi de yolda ama hangisini geri yollayacağım bilemiyorum.

Hayır hocam. G733 için detaylı bilgim olmadığından oraya bakabilirsiniz demiştim.

İkisi de kendi bütçelerinin en iyi ürünlerinden. Pelta rahatlık açısından bir tık daha önde. İkisi de üzmez merak etmeyin.

Nova'nın yazılımı çok detaylı ama anlamayan biri için bir o kadar da karışık. Ben her oyun için hazır ses ayarlarını kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Kafanız çok büyükse konfor olarak rahatsız edebilir bu arada, ortalamaysa sorun yok. Kulak padleri pelta'da çok daha başarılı.
''Hiçbir şeyle uğraşmayayım kafam rahat olsun, takar oynar geçerim'' diyorsanız Pelta alıp geçin siz en iyisi.

Hayır hocam. G733 için detaylı bilgim olmadığından oraya bakabilirsiniz demiştim.

İkisi de kendi bütçelerinin en iyi ürünlerinden. Pelta rahatlık açısından bir tık daha önde. İkisi de üzmez merak etmeyin.
Ses kasmalık bir durumum olmadığı için rahatlığı ön plana almalıyım sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı