Nova 5T vs mi 8

hayekse

Kilopat
Merhabalar;

3500 TL kadar alabileceğim 2 modeli yazdım.

Nova 5T almak istiyorum ama bazı yorumlarda cihazın ısındığını söylediler simdi şüphede kaldım.

Diğer bir telefonda mi 8 biraz model olarak geride kaldı ama bu fiyata başka model bulmak zor.

Telefon kullanım yerleri sosyal medya ve genel olarak PUBG Mobile :)

Şimdi nova 5T kullanan arkadaşlar varsa cihaz yorumlarda konuşulduğu kadar ısınıyor mu yoksa abartıyorlar mı yoksa mi 8 almalıyız?

Merhabalar;

3500 TL kadar alabileceğim 2 modeli yazdım.

Nova 5T almak istiyorum ama bazı yorumlarda cihazın ısındığını söylediler simdi şüphede kaldım.

Diğer bir telefonda mi 8 biraz model olarak geride kaldı ama bu fiyata başka model bulmak zor.

Telefon kullanım yerleri sosyal medya ve genel olarak PUBG Mobile :)

Şimdi nova 5T kullanan arkadaşlar varsa cihaz yorumlarda konuşulduğu kadar ısınıyor mu yoksa abartıyorlar mı yoksa mi 8 almalıyız?
Hocam Xiaomi Redmi Note 9 ve Redmi Note 9 Pro 12 Mart tanıtılcak, onu bekleyin. Bütçenize uyar.

6.5 ınç çok büyük ve bir tık kalın not 8 pro aynı

Kullandığı işlemcide önemli tabii bu 2 telefona göre düşük gelecektir
Hocam bende telefon alcam, Redmi Note 9 ve Note 9 Pro modellerini bekliyorum. Umarım Türkiye' ye gelip, satışa sunulması çok uzun sürmez. Sürerse de beklerim artık, şuan A3 2017 kullanıyorum, batarya sıkıntılı, bataryayı değiştirip kullanmaya bir süre daha devam ederim.

Son düzenleme:
İki cihaz arasından Nova 5T alınır, bu modelde ve aynı şekilde Honor 20 ve P30 cihazlarında thermal throotling sorunu var, yine de alabilirsiniz, yeterli performans verecektir.

Valla Bende Nova 5T Yanayımda Dediğim Gibi Isınma Sorunu Varsa Bu Sorun Benim İçin Arkadaşlarla İş Yerinde PUBG Mobile Oynuyoruz Mola Saatlerinde Şimdi Alırsam Isındıktan Sonra Donmalar Yapacaktır Kullanan Biri Olsa Sorsak Kaç Oyunda Isınıyor Sıkıntı Yasıyor mu 2 * 3 El Oynadıktan Sonra Isınmaya Baslamasın

Yarı yarıya güç kaybediyor işlemci ısınınca 5T modelinde yine çok güçlü olduğu için oyunları akıcı oynatıyor. Böyle bir sorun maalesef üç Huawei modelinde var. 5T modelinin PUBG performansına Youtube üzerinden bak, diğer oyun performanslarına da bak.

PUBG oyununda ısınması normal, ısınmayan cihaz yok. Önemli olan bu ısınmanın ne kadar olduğu kullanıcıyı rahatsız ediyor mu, donma yaşanıyor mu oyunlarda önemli nokta bu asıl. Yük altında yarı yarıya güç kaybettiğini yazdım.

Mi 8 cihazını ne kadara aldın, artık güncel bir telefon olmadığı için ben Mi 8 tercih etmezdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı