Huawei nova 5T vs Redmi Note 8 Pro

Güç tasarruf modunda performans moduna göre daha az ısınıyor. Performans modunda yonga tam performans çalıştığı için daha fazla ısınıyor doğal olarak. CPU thermal throotling uygulaması doğru sonuç vermiyor biz başta doğru sonuç veriyor sanıyorduk sonradan yanıldık, çünkü sonuçlarında tutarsızlık vardı. Nova 5T almakta bir sakınca yok, oyunlarda da bir sorun olmuyor.

Ben kendime ait nova 5T ile 15dk test ettim, 42 dereceyi geçmedi, %90 ve üstü performans verdi. Tutarsız sonucu nasıl elde ettiniz? Eğer ki sonuç tutarsızsa sonucun yanlışlığını nasıl fark ettiniz, başka bir uygulamada mı denediniz?

@caquash Bahsettiğim CPU Throotling uygulaması tutarsız sonuç veriyor. Bir bakıyorsun Kirin 980 kullanan modellerin bazılarında ısınma var diyor, bazılarında da ısınma sorunu bulmuyor nedense. Bu program test edilirken boştayken test etmen lazım. CPU Thermal Throotling uygulaması ile 15 dakika test yapıp sonuçları paylaşır mısın? Program mı tutarsız, Nova 5T, Honor 20 ve P30 modellerinin sadece belli bir kısmında mı ısınma sorunu var çözemedim açıkçası.

@caquash bahsettiğim CPU throotling uygulaması tutarsız sonuç veriyor. Bir bakıyorsun kirin 980 kullanan modellerin bazılarında ısınma var diyor, bazılarında da ısınma sorunu bulmuyor nedense. Bu program test edilirken boştayken test etmen lazım. CPU thermal throotling uygulaması ile 15 dakika test yapıp sonuçları paylaşır mısın? Program mı tutarsız, nova 5t, Honor 20 ve P30 modellerinin sadece belli bir kısmında mı ısınma sorunu var çözemedim açıkçası.

Şarzı test sırasında %97'den %88'e düştü, test performans modunda yapıldı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200518_131214_skynet.cputhrottlingtest.jpg
    Screenshot_20200518_131214_skynet.cputhrottlingtest.jpg
    228,4 KB · Görüntüleme: 52
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı