Nova Bilgisayar Düşük Para İadesi Sorunu

Frisby714

Hectopat
Daha fazla  
5 ay önce Nova Bilgisayardan aldığım Benq xl2411z marka modelli monitörü garantiye verdim, garantide 45 gün gibi bir süre bekleyen monitör hakkında en nihayetinde değişim kararı çıktı ve garanti servisi bana değişim belgesi vererek bu belgeyi Nova bilgisayara götürmemi söyledi, sonrasında belgeyi nova bilgisayara teslim ettim onlar da bana durumu tedarikçilerine bildireceklerini, stokta ürünün olup olmaması durumuna göre bana aynı monitörü vereceklerini veyahut para iadesi olacağını belirttiler ve bugün aradığım zaman para iadesi olacağı söylendi. Tamam her şey iyi hoş sorun ne diyecek olursanız ben monitörü zamanında 1164 TL gibi bir fiyata aldım monitör şu anda 1500 TL civarlarında, ben aynı parayla aynı monitörü alamıyorum anlayacağınız. Eğer ithalatçı firmada stoklar bitmiş olsa neden hala Nova bilgisayarda aynı monitör satılıyor? Burada bence büyük bir hak yenilmesi söz konusu, neden mi çünkü ben bunu 5 ay önce aldım sonrasında 45 gün serviste bekledi adam akıllı kullanamadım ve şu anda aynı monitörü alamıyorum, bir nevi param bu süreçte değer kaybetti. Şu an parayı almadım sizce ne yapmam uygun olur görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

Faturanızda ne yazarsa onu alırsınız.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. X99 Deluxe 2 anakart aldım 2. el olarak 1000 TL verdim. Arızalı çıktı servise gitti. Değişim kararı çıktı değiştirdim aynı ürün ile. O da arızalı çıktı. Yine servis derken yine değişim çıktı. Tabi bu sefer X99 Deluxe 2 ellerinde kalmamıştı. X99 Deluxe 2 anakartın USB 3.1 versiyonu çıkmış ve benden 300 TL fark istediler. Ben ne yaptım tamam o zaman paramı alayım dedim ve tarafıma fatura tutarı olan 1400 TL ödediler.

Demem o ki, faturada ne yazıyorsa o ödeniyor. Bazen kar ediyoruz bazen zarar...

Konunun başlığının moderatör tarafından değiştirilmesi sonucu nova bilgisayarı suçluyormuşum imajı ortaya çıkmış kendilerin olayla bir alakası yoktur son derece ilgili firmadır benim sorunum tamamen tedarikçi firmayla alakalıdır konunun kaldırılmasını talep ediyorum.

5 ay önce Nova Bilgisayardan aldığım Benq xl2411z marka modelli monitörü garantiye verdim, garantide 45 gün gibi bir süre bekleyen monitör hakkında en nihayetinde değişim kararı çıktı ve garanti servisi bana değişim belgesi vererek bu belgeyi Nova bilgisayara götürmemi söyledi, sonrasında belgeyi nova bilgisayara teslim ettim onlar da bana durumu tedarikçilerine bildireceklerini, stokta ürünün olup olmaması durumuna göre bana aynı monitörü vereceklerini veyahut para iadesi olacağını belirttiler ve bugün aradığım zaman para iadesi olacağı söylendi. Tamam her şey iyi hoş sorun ne diyecek olursanız ben monitörü zamanında 1164 TL gibi bir fiyata aldım monitör şu anda 1500 TL civarlarında, ben aynı parayla aynı monitörü alamıyorum anlayacağınız. Eğer ithalatçı firmada stoklar bitmiş olsa neden hala Nova bilgisayarda aynı monitör satılıyor? Burada bence büyük bir hak yenilmesi söz konusu, neden mi çünkü ben bunu 5 ay önce aldım sonrasında 45 gün serviste bekledi adam akıllı kullanamadım ve şu anda aynı monitörü alamıyorum, bir nevi param bu süreçte değer kaybetti. Şu an parayı almadım sizce ne yapmam uygun olur görüşlerinizi bekliyorum saygılar.
Şu an nova bilgisayarda bu ürünün satışı yoktur o konuda bi yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek istedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı