Nova Bilgisayar'a R9 300 Serisi Geldi!

300 serisi alıcaksanız Asus alın, çünkü Asus artık Auto Extreme teknolojisiyle üretiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence R9 390 1300 TL civarı olmalıydıki GTX970 yerine alınabilsin ancak ben Sapphire almak istemediğim için MSİ'da pahalı hala GTX970'e yönelebilirim.

Sapphire R9 390, 375W güç tüketiyor ancak MSİ 202W aralarında güç tüketim farkı var sapphire aldığın zamanda güç kaynağını arttıracaksın fazla güç harcaması sebebinden Sapphire istemiyorum.

R9 390'ın fiyatları çok uygun ancak GTX970'den daha iyimidir bilmiyorum.
390 GTX 970 den %10 ile %15 daha hızlı bir kart ve üstelik 3.5 GB Vram sonu yok vede 8gb olması oyunların texture gibi ayarları için çok iyi

SAPPHIRE R9 390 Nitro 8G D5, 8 GB, GDDR5, 512 bit Ekran Kartı, Fiyat: 1.265 TL
375W güç tüketiyo bunu alsan güç kaynağını arttırman gerekir o yüzden GTX970 almak daha mantıklı gibi geliyor.
Güç tüketim değerleri hepsinde yanlış 375 watt tüketmesi söz konusu değil.
Sapphire R9 390, 375W güç tüketiyor ancak MSİ 202W aralarında güç tüketim farkı var sapphire aldığın zamanda güç kaynağını arttıracaksın fazla güç harcaması sebebinden Sapphire istemiyorum.
Technopatta inceleme örnekleri muakkak gelmiştir onlarda hazırlıyorlardır zaten GTA 5 testi sırasında Sistemin toplam güç tüketimini söylüyorlar. Mesela R9 380 de GTA 5 oynarken toplam sistemin güç tüketimi 270 - 280 wat arası idi. Fury X in bile 275 watt tdp değeri var R9 390 nın o kadar olması imkansız.

YlKDZ1E.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı