Nova Bilgisayar'dan AMD R9 Serisi Ekran Kartı Alan Herkese Bedava Oyun

Arkadaşlar böyle bir kampanya var. Aklınızda bulunsun. İyi sosyaller.
AMD marka ekran kartlarından R serisi herhangi bir model ekran kartı aldığınızda istediğiniz oyuna ücretsiz sahip olma imkanı buluyorsunuz.

Satın alacağınız herhangi bir Radeon R serisi ekran kartı sayesinde o model için sunulan Radeon oyun ödülüne sahip olabileceksiniz. Kazanılan ödlü kod şeklinde alacak ve bu kodun aktivasyonunu http://www.amd4u.com/radeonrewards/ internet adresinden gerçekleştirebileceksiniz. Ödül kodunu tek seferde kullanabileceğiniz için istediğiniz oyunu doğru seçiniz. Tabi bu ödül hakkını listedeki oyunları beğenmiyorsanız hemen kullanmak zorunda değilsiniz 31.08.2014 e kadar yeni çıkacak oyunlar listeye eklendiğinde de kullanabileceksiniz.

AMD Radeon firması hediye şeklini 3 farklı kategaride sunuyor.

Radeon Bronze Ödülü:

AMD R7 240 veya R7 250 ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 1 tanesine ücretsiz sahip olun.

AMD_GPU_webportal_Banner_Bronze_V1.png




Radeon Silver Ödülü:

AMD R7 260, R7 265 veya R9 270 ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 2 tanesine ücretsiz sahip olun.

AMD_GPU_webportal_Banner_Silver_V1.png



Radeon GOLD Ödülü:

AMD Radeon R9 280 serisi, R9 290 serisi veya R9 295X2 serisi ekran kartlarından bir tanesini almanız durumunda aşağıdaki oyunlardan istediğiniz 3 tanesine ücretsiz sahip olun.


AMD_GPU_webportal_Banner_Gold_V1.png



Ekran Kartı ile birlikte oyun kodunu aldıktan sonra işlemi nasıl yapacağınıza dair ayrıntılı bilgiyi resimli anlatımın yer aldığı alttaki linkten bulabilirsiniz.

Eğer alırsanız kodu nasıl kullanacağınız bu linkteki sayfanın biraz altında yazıyor. İyi sosyaller.
AMD Radeon Oyun Hediyesi Kampanyası - Ekran Kartı - fiyatTR
 
Zaten seçme zamanı bittikten sonra alsan da oyun vermezler. Verseler bile kullanamazsın zaten. Yani 31'inden önce ekran kartı alacaksın ve bir oyun seçip devam edeceksin hayatına. :D:D

Gerçekten çok sağ ol. Bende R9 280 almayı planlıyorum. Ağustosun 2. haftasında büyük ihtimal alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı