İnceleme NovelTech Mini Wireless Klavye

BİM'e abur cubur satın almak için girmiştim, kasaya gelirken elektronik vitrininde 29,90 TL'ye satıldığını gördüğüm NovelTech mini wireless klavyeyi satın aldım. Klavyenin kutusundan balonlu poşetin içerisine sarılmış klavye ve kullanma kılavuzu çıktı. Kablosuz 2,4 GHz alıcısı klavyenin pil kapağının altında bulunuyor, paket içeriğine piller dahil değil.

Klavyenin alıcısını PC'ye bağladıktan sonra otomatik kurulum yapılıyor ve klavyenin üstünde bulunan açma kapama tuşundan klavyeyi açarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Klavyenin 3 renkli aydınlatması bulunuyor.(Kırmızı, mavi ve yeşil.) Renkler arasında geçisişi FN + F2 tuşuyla yapabiliyorsunuz ya da aydınlatmayı kapatabiliyorsunuz. Mini dokunmatik yüzeyde fare işlevini kolay ve sorunsuz şekilde kullanabildim, hassasiyeti güzel. Medya tuşları, E-posta tuşu, arama tuşu, Windows tuşu gibi özel tuşların hepsi sorunsuz yapması gereken işlevi yerine getirebiliyor. Klavyedeki tüm tuşlar çalışıyor, basma hissi fiyatına göre oldukça tatlı. :)

NovelTech Mini 2.jpg

NovelTech Mini.jpg

NovelTech Mini Wireless.jpg

Ekleme: Xiaomi Mi Box S 4K'da da denedim. Sorunsuz şekilde algıladı. Home butonu ile ana menüye dönüyor, yön tuşları ile navigasyon yapılabiliyor, dokunmatik yüzey yine fare işlevi görüyor ve medya tuşları çalışıyor.

Son düzenleme:
Güzel inceleme. A101'deki mouse'un da incelemesi gelir mi hocam? :D
Elimde kablolu ve kablosuz olmak üzere 2 adet fare var. İşime yaramayacağı için gereksiz harcama yapamam. 😅 Bunu yatağıma uzanıp Disney+'da bir şeyler izlerken medya kontrolcüsü olarak kullanmak için satın aldım.
Hocam inceleme hoş güzelde fişte adresiniz ifşa olmuş umarım evinizin yakınındaki bir marketten almamışsınızdır 😀
Evime en yakın marketten satın aldım, böyle çekincelerim yok. Yine de teşekkür ederim. 😇

Elimde kablolu ve kablosuz olmak üzere 2 adet fare var. İşime yaramayacağı için gereksiz harcama yapamam. 😅 bunu yatağıma uzanıp Disney+'da bir şeyler izlerken medya kontrolcüsü olarak kullanmak için satın aldım.

Evime en yakın marketten satın aldım, böyle çekincelerim yok. Yine de teşekkür ederim. 😇

Aldığınız BİM'i buldum sanırım hocam 😁

Bunlardan biri olabilir mi?

Dosya Ekleri

• FF3FDF21-3500-4F2C-A578-740B8FA100E5.jpeg
    FF3FDF21-3500-4F2C-A578-740B8FA100E5.jpeg
    231,8 KB · Görüntüleme: 81
  • F71F1B8C-A51E-4A95-8188-863BE6B03D99.jpeg
    F71F1B8C-A51E-4A95-8188-863BE6B03D99.jpeg
    225,8 KB · Görüntüleme: 97
@Tyrus ikisi de yakın. 🤣

Çok şirin ve kullanışlı duruyor. Tüm BİM marketlerde var mıdır? Eğer varsa hemen gidip alacağım.
Açıkçası bilmiyorum. 49,90'dan 29,90'a düşmüş, burada 2 adet vardı.

Şimdi marketten döndüm ve maalesef satılmıyordu. Bizim burada 2 tane BİM var ben bir tanesine gittim, diğerine de yarın gidip bakarım.
Bu arada ben satın aldığımı evdekilere kaptırdığım için bugün gittim kendime bir tane daha satın aldım. Yanlış görmüşüm 3 tane daha varmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı