NP350V5C laptop driver sildikten sonra donmaya başladı

emmioglu

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar Benim NP350V5C laptopum var. 2 gün önce Driver'ini sildim, tekrar yüklüyemedim sıkıntılar çıktı. Ben de bilgisayar açılırken F4 basarak Recovery'den PC'yi sıfırladım. PC'yi açtım açmasına ama Google'yi bile zor yükledim. Bilgisayar sürekli donuyor arkadaşlar, ne yapabilirim? CTRL alt delete bile işlemiyor. PC yavaşladı.

şuan bu bilgisayarı kullanarak yazıyorum. sanırsam intel core i5 işlemcin var. bu bilgisayara format atınca update'ini yüklemediğin zaman ya da driverlarını silince 5 dk geçmeden kendini kapatıyor. sana tavsiyem update'lerini yüklemen ve ekran kartı sürücüsünü yüklemen.

Son düzenleme:
şuan bu bilgisayarı kullanarak yazıyorum. sanırsam intel core i5 işlemcin var. bu bilgisayara format atınca update'ini yüklemediğin zaman ya da driverlarını silince 5 dk geçmeden kendini kapatıyor. sana tavsiyem update'lerini yüklemen ve ekran kartı sürücüsünü yüklemen.
Evet i5 işlemci var, windows update 1300 mb ancak orayı açasıya ve driver yükliyesiye pc donuyor.

şuan bu bilgisayarı kullanarak yazıyorum. sanırsam a8-4500m işlemcin var. bu bilgisayara format atınca update'ini yüklemediğin zaman ya da driverlarını silince 5 dk geçmeden kendini kapatıyor. sana tavsiyem update'lerini yüklemen ve amd'nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü yüklemen.

kusura bakma. s0ktr versiyonunu kullanıyormuşsun. işlemcin intel core i5 galiba. tavsiyem windows update'leri gözden geçirmen.
Evet i5 işlemci var, windows update 1300 mb ancak orayı açasıya ve driver yükliyesiye pc donuyor.

güvenli mod seçeneği ile başlatmayı dene. donma, kasma olacakmı bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı