Bilgisayar tamir gördükten sonra donmaya başladı

berkanSs

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir bilgisayarım var. Anakart yandığı için anakart değişti. Ben de oyun oynama için düşük sistem isteyen oyunlar indirdim. Örneğin; Zula NFS vb. ama hepsinde 10-20 FPS'den yüksek vermiyordu. Sadece oyunda değil Google'da'de öyle video açıyorum. Video dona dona açılıyor. Eskiden böyle değildi. Sizce nedeni nedir?
Not: Driver Booster'dan her şeyi indirip güncelledim.

Evet 128.

USB 128 GB mı?
Hedef sistem yazan yerde UEFI ile birlikte CSM seçeneği yok mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yoktu MBR yapınca geldi hocam.

Hocam bir de UEFI only Media hatası verdi sonra MBR yaptım.

USB 128 GB mı?
Hedef sistem yazan yerde UEFI ile birlikte CSM seçeneği yok mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok eski bir bilgisayarım var. Anakart yandığı için anakart değişti. Ben de oyun oynama için düşük sistem isteyen oyunlar indirdim. Örneğin; Zula NFS vb. ama hepsinde 10-20 FPS'den yüksek vermiyordu. Sadece oyunda değil Google'da'de öyle video açıyorum. Video dona dona açılıyor. Eskiden böyle değildi. Sizce nedeni nedir?
Not: Driver Booster'dan her şeyi indirip güncelledim.
Driver Booster ekran kartı sürücüsünü düzgün kurmamış olabilir. DDU ile -varsa- ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve yeni uyumlu sürücüyü ekran kartının kendi sitesinden indirip kurun.

Driver Booster ekran kartı sürücüsünü düzgün kurmamış olabilir. DDU ile -varsa- ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve yeni uyumlu sürücüyü ekran kartının kendi sitesinden indirip kurun.

Hocam bu ekran arada bir sağa sola kayıyor eski bir televizyon gibi sizce ekran kartından mıdır?

Evet 128.

Yoktu MBR yapınca geldi hocam.

Hocam bir de UEFI only Media hatası verdi sonra MBR yaptım.

Hocam flaşı yazdırdım BIOS'tan 1st BIOS yaptım flaşı açılırken açılmıyor kurmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı