Bilgisayar tamir gördükten sonra donmaya başladı

berkanSs

Hectopat
Daha fazla  
Çok eski bir bilgisayarım var. Anakart yandığı için anakart değişti. Ben de oyun oynama için düşük sistem isteyen oyunlar indirdim. Örneğin; Zula NFS vb. ama hepsinde 10-20 FPS'den yüksek vermiyordu. Sadece oyunda değil Google'da'de öyle video açıyorum. Video dona dona açılıyor. Eskiden böyle değildi. Sizce nedeni nedir?
Not: Driver Booster'dan her şeyi indirip güncelledim.

Yok hocam hepsi silinsin.
Kurulum ekranında disk seçme ekranı geldiği zaman diskteki tüm parçaları aşağıda bulunan birim sil seçeneği ile sileceksin. Tek parça ise bile birim sil seçeneği aktif ise sil.
Sildiğin zaman disk RAW haline gelmiş olur. ( RAW= ayrılmamış alan, biçimlendirilmemiş ham disk demek.) Daha sonra disk ayrılmamış alan halinde iken hiçbir işlem yapmadan direk o şekilde kurulum için seçip ilerleyeceksin.

Kurulum ekranında disk seçme ekranı geldiği zaman diskteki tüm parçaları aşağıda bulunan birim sil seçeneği ile sileceksin. Tek parça ise bile birim sil seçeneği aktif ise sil.
Sildiğin zaman disk RAW haline gelmiş olur. ( RAW= ayrılmamış alan, biçimlendirilmemiş ham disk demek.) Daha sonra disk ayrılmamış alan halinde iken hiçbir işlem yapmadan direk o şekilde kurulum için seçip ilerleyeceksin.

Peki hocam ben bu ISO'yu hem flaşa hem C sürücüsüne attım hangisinden kurayım.

Hocam 😅 dosyayı demek istedim.
Kurulum USB sini nasıl hazırladın? ISO yu USB ye direk mi kopyaladın yoksa RUFUS mu kullandın?

Aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulum USB'sini nasıl hazırladın? ISO'yu USB'ye direkt mi kopyaladın yoksa Rufus mu kullandın?

Aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam sanırım aklım yerimde değil rugus kullanmadan attım diyorum bir de😂

1728321037329.png

hocam herşey doğru mudur

Son düzenleme:
USB 128 GB MI?
Hedef sistem yazan yerde UEFI ile birlikte CSM seçeneği yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı