NP355V5C-S0ATR SSD Destekliyor mu ?

sbrhss

Hectopat
Daha fazla  
NP355v5c-s0atr notebookum SSD destekliyor mu ? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD takılı olan her laptopa SSD takılabilir. Samsung bir lapopa SSD upgrade'i yaptığımız video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba.

Samsung NP355V5C-S06TR marka model bir dizüstüm var Samsung 860 Evo SSD taktım fakat SATA2 bağlantısından beklenen hızı alamıyorum. Hatta HDD'den daha yavaş çalışıyor ve görev yöneticisini açtığımda disk kullanımının %100 olduğunu görüyorum. Desteğinizi rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba.

Samsung NP355V5C-S06TR marka model bir dizüstüm var Samsung 860 Evo SSD taktım fakat SATA2 bağlantısından beklenen hızı alamıyorum. Hatta HDD'den daha yavaş çalışıyor ve görev yöneticisini açtığımda disk kullanımının %100 olduğunu görüyorum. Desteğinizi rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.
SATA 2 ile alabileceğiniz maksimum hız 300mb/s 'dir. Bu arada bu konu 2015 tarihli.
Yeni konu açıp daha detaylı bilgi verirseniz tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı