Samsung NP355V5C-S0ATR A8 APU İşlemci Yükseltme

sbrhss

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar .
Samsung Np5v5c-S0atr kullanıyorum. Biraz araştırma yaptım A8 işlemci A10' a çıkarılabiliyormuş. Hatta kaynaklarda yazan " A8-4500M A10-4600M / A10-4655M hatta yeni A10-5750M yükseltilebilir " idi.
Fakat laptopda bunu yapmam mümkün mü ? Yapabilir miyim ? Yapabilirsem hangi işlemleri yapmam gerekir ?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ?
Bunu sorma sebebim :
A8 4500M 1.9 Ghz oyunlar için yetersiz kalıyor.
  • Ekran kartım :AMD Radeon HD 7640G
  • Ram bellek : 6 gb
  • SSD uyumsuz bir model imiş.
Yardımlarınız için teşekkür ederim TECHNOPAT.

@Recep Baltaş@Ali Güngör Yardımınıza İhtiyacım var. İlgilenir misiniz ?

A10 APU'nun size bir şey kazandıracağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. A10-4655M'de şu anda kullandığınız GPU'dan daha da düşük bir GPU var. Diğer modelde her ne kadar HD 7660G olsa bile hissedilebilir performans artışı yaşatmaz. Dizüstünde APU almanın sonuçlarına katlanacaksınız maalesef.

ramı 4 + 2 . ben 2 gb yi çıkarıp 4 gb taksam etkiler mi bu performansı acaba . çift kanal kullanma yada tek kanal kullanma gibi bişey vardı heralde @MF

Aynı laptop bendede var oyunlar için yetersiz kalmıyor yanılıyorsun gta 5 medium da 720p 25-40 fps arası alıyorum gerekli ayarları yaparsan sende alabilirsin ve tavsiyem 2'lik RAM'i çıkartıp 1600 MHz'lik 4'lük RAM takmalısın. Ciddi bir performans artışı görüceksin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı