TopalFuat
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Kodlama konusunda hiç bir bilgim yok. Şuan yaptığım şeyin kodlamayla ne kadar alakası var o konuda bile bir fikrim yok. NFT oluşturmak için Visual Studio kullanıyorum. Ancak NPM install yazdığımda aşağıdaki hatayı alıyorum ve bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Çözümü açıklarken bu konuda bilgim olmadığını unutmadan basit şekilde açıklarsanız da çok hoş olur. Bu arada format atmadan önce sorunsuz çalışıyordu.
Kod:
npm WARN old lockfile
npm WARN old lockfile The package-lock.json file was created with an old version of npm,
npm WARN old lockfile so supplemental metadata must be fetched from the registry.
npm WARN old lockfile
npm WARN old lockfile This is a one-time fix-up, please be patient...
npm WARN old lockfile
npm WARN cleanup Failed to remove some directories [
npm WARN cleanup [
npm WARN cleanup 'C:\\hashlips_art_engine-1.1.1_update\\node_modules\\canvas',
npm WARN cleanup [Error: EPERM: operation not permitted, rmdir 'C:\hashlips_art_engine-1.1.1_update\node_modules\canvas\src\backend'] {
npm WARN cleanup errno: -4048,
npm WARN cleanup code: 'EPERM',
npm WARN cleanup syscall: 'rmdir',
npm WARN cleanup path: 'C:\\hashlips_art_engine-1.1.1_update\\node_modules\\canvas\\src\\backend'
npm WARN cleanup }
npm WARN cleanup ]
npm WARN cleanup ]
npm ERR! code 1
npm ERR! path C:\hashlips_art_engine-1.1.1_update\node_modules\canvas
npm ERR! command failed
npm ERR! command C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /d /s /c node-pre-gyp install --fallback-to-build
npm ERR! Sistem belirtilen yolu bulam�yor.
npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR! C:\Users\Tunahan\AppData\Local\npm-cache\_logs\2022-12-10T20_08_43_084Z-debug-0.log
PS C:\hashlips_art_engine-1.1.1_update>
Son düzenleyen: Moderatör: