NS125 vs GP2

uğur çetin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba A1 ehliyet ile motor almak istiyorum GP2 ile NS125 arasında kaldım. İnternetten biraz araştırdım GP2 hızlı ama ns için de kaliteli diyorlar. Motoru biraz hor kullanacağım, hızlı olsun istiyorum. Benim gönlünde naked motor var ama GP2'nin hızı beni kendine çekiyor. Mekanik aksamı çabuk bozulur mu? Biraz hor kullanırsam ns ile arasında ne kadar hız farkı var GPS ten bakılınca? Siz ne önerirsiniz?

Merhaba A1 ehliyet ile motor almak istiyorum GP2 ile NS125 arasında kaldım. İnternetten biraz araştırdım GP2 hızlı ama ns için de kaliteli diyorlar. Motoru biraz hor kullanacağım, hızlı olsun istiyorum. Benim gönlünde naked motor var ama GP2'nin hızı beni kendine çekiyor. Mekanik aksamı çabuk bozulur mu? Biraz hor kullanırsam ns ile arasında ne kadar hız farkı var GPS ten bakılınca? Siz ne önerirsiniz?
125 cc bir motorda hız beklentiniz olmasın. 20 km fazla gitmek size bir şey katmıyacak. Yüksek hız istiyorsanız yüksek cc motorlara yönelin. yuki ile bajaj karşılaştırılmaz tabikide bajaj.

125 CC bir motorda hız beklentiniz olmasın. 20 km fazla gitmek size bir şey katmayacak. Yüksek hız istiyorsanız yüksek CC motorlara yönelin. Yuki ile Bajaj karşılaştırılmaz tabii ki de Bajaj.

Yani yüksek hız dediğim çoğu 125'lik makinedan hızlı olsun he tabii ki Yamaha'dır Honda'dır kapışsın demiyorum ama TVS SRK vs motorları gecebilecek bir hıza sahip olması yeterli ve nsin motoru ile oynayabilir miyim?

Yani yüksek hız dediğim çoğu 125'lik makinedan hızlı olsun he tabii ki Yamaha'dır Honda'dır kapışsın demiyorum ama TVS SRK vs motorları gecebilecek bir hıza sahip olması yeterli ve nsin motoru ile oynayabilir miyim?
Hocam 125 cc makinelerden bahsediyoruz burda. Motorlar belli beygirler belli 2 zamanlı olmadığı sürece bir hız olmayacak. Tavsiyem yuki gibi bir markaya para vericeğine bajaj alman.

Yuki'yi yıllarca şarjlıları ile tanıdık. Bu adamların içten yanmalı motor konusunda Bajaj kadar tecrübesi yok. Usta- parça sıkıntısı da Bajaj'a kıyasla çok daha fazla o nedenle. Benzer bir durum Falcon markası için de geçerli. FR170 modeli ucuz ve 125'liklere kıyasla bir tık daha güçlü olduğu için cezbedici ama parça yok, usta yok... Bence alınacak risk değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı