NS200 motosiklette tek teker nasıl yapılır?

Redax

Hectopat
Yeni yeni öğrenmeye başladım. 15-20 cm kaldırıp 1 metre kadar gidip indiriyorum. Daha fazla kalkmıyor. Motor NS200 Full orijinal. Bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.

Pistte yapmıyorsan tavsiye vermeyeceğim.

Yeni yeni öğrenmeye başladım. 15-20 cm kaldırıp 1 metre kadar gidip indiriyorum. Daha fazla kalkmıyor. Motor NS200 Full orijinal. Bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bire bir uygula, yaptıkça mesafeyi arttırırsın. Tekere destek olmak için ise aragaz verirken kollarınla öne doğru bastırıp süspansiyonun geri tepmesinden de yardım alabilirsin.

Trafiğe kapalı alanda yapıyorum. Gerek kendi gerek motorumun daha az hasar alması için.

Motorun sesini dinle, gidona iyice asıl ve uygun devire gelince debriyajı sıkmadan vites değiştir. Sonra debriyajı saldığın gibi gidonu kendine doğru çek. Ama bir şey olursa beni sorumlu bilme. 😄

İlk başlarda asla vites atmaya çalışma kendini yerde bulursun. Arka fren kontrolün iyi olması lazım. Her şeyden önce motora kaliteli bir zincir al. Amortisör ayarını yap ki zarar verme. Tek tekerden önce bence biraz yanlamaya çalış 3 4 bin devirde debriyaj ile yanlamayı dene. NS200 gayet torklu makine tekere gelir. Ön amortisör keçesi patlarsa zamanla hiç yoktan 1 1500 lira masraf açar haberin olsun. Çok fazla teker gelirse arka frene asıl hemen iner motor.

Motorun sesini dinle, gidona iyice asıl ve uygun devire gelince debriyajı sıkmadan vites değiştir. Sonra debriyajı saldığın gibi gidonu kendine doğru çek. Ama bir şey olursa beni sorumlu bilme. 😄

Zaten böyle teker yaparsa hem motoru eline alır hem asfaltı öper.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı