ntoskrnl.exe+45963E mavi ekran hatası

Aproax

Femtopat
5-6 aydır alıyorum hataları, haftada 1-2 kez diyebiliriz oyun oynarken oluyor genelde uzun zamandır almıyordum tekrardan başladı. Gün de 1 kez oluyor artık ve bu olaydan bıktım.
Bilgisayar özellikleri.
AMD 3.9GHz Ryzen 2200G.
MSI B350M GAMING PRO.
Kingston 8 GB 3000MHz bellek.
MSI 1050 Ti Gaming 4G ekran kartı.
Noctua U12S 120mm işlemci soğutucusu.
FSP 500W 80+ güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:

MSI Afterburner ve BattlEye yazılımlarını kaldırın. BIOS'unuz eski kalmış, buradan güncelleyin.

Mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Sonrasında da belleklere test yapın.

MSI Afterburner ve BattlEye yazılımlarını kaldırın. BIOS'unuz eski kalmış, buradan güncelleyin.

Mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Sonrasında da belleklere test yapın.
DDU ile güncellemiştim belleklere test yaptım sorun yok bios güncellemeye çalışıyorum usb ye indiriyorum ama m flashing kısmında görmüyor, bir de şunu demeyi unuttum oyun oynarken bir anda oyun kapanıp masaüstüne dönüyor r6 da çok oluyor fifada da arasıra oluyor fifada 140 fps civarı almama rağmen sizce sebebi nedir?

Ekran kartına OC veya UV gibi işlemler yaptınız mı? Kartı stres testine sokun. Memtest'in sonuçlarını da atsaydınız keşke.

BIOS güncellemesi için kullandığınız flaş belleğin içinde sadece BIOS var değil mi? Değilse sadece BIOS olan bir bellekle yapın güncellemeyi. Yine olmazsa BIOS'u sıfırlayıp öyle deneyin.

OC var ekran kartında İnventus firması aldığımda yapmıştı o işlerden hiç anlamam.
Afterburner üzerinden yaptılarsa Afterburner'ı sıfırlayın, sonra da kaldırın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı