Hocam daha göndermediyseniz ben de mavi ekran almaya başladım ve sorunun ekran kartı sürücünden kaynaklandığını gördüm eğer MUX Switch varsa ve açıksa kapatın ve Windows'u güvenli modda açtıktan sonra DDU ile sürücleri silip tekrar yükleyin.
Mesajınızı geç gördüm. Sabah teknik servis ile telefondan iletişime geçerek win10 yükledik, fakat driverları yüklemeye başlayamadan yine mavi ekran aldım. Teknik servis, sorun yazılımsal değil büyük ihtimalle donanımsal dedi ve fiziki inceleme için servise getirmemizi söyledi. Bende şimdi onarımı ne kadar sürer, üniversite açılmadan hemen geri teslim alıyım diye vakit kaybetmeden öğlen servise götürdüm. İnşaallah serviste sıkıntı yaşamadan hızlıca onarırlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Servisten gelince sorun neymiş öğreniriz artık.
ÇÖZÜM:
Evet arkadaşlar 1 hafta aradan sonra bilgisayarı servisten teslim aldım. Anakart arızalı çıkmış ve anakartı değiştirmişler. Şuan bilgisayar bir nevi sıfır oldu. Fakat bilgisayarın seri numarası felan uçmuş gitmiş. Lenovo Service Bridge ve Lenovo Vantage ürünü tespit edemiyor. Driverları manuel kurdum fakat bir güncelleme gelse haberim olmayacak.