NTUSER.DAT nedir?

Anladım hocam teşekkürler. Bu arada bir şey daha sormak istiyorum benim bilgisayara virüs girmiş sanırsam yaklaşık 3-4 gündür temiz fakat hala kullanmadığım içi boş saçma hesaplarıma giriş yapılıyor her gece. Sizce neden olabilir zararlı girdiği an bilgileri kopyaladığından silsemde karşıdaki kişi hala görebiliyor mudur acaba? Asıl değişik olan aktif kullandığım hesaplara girmiyor Instagram'da 3 takipçili hesabıma, Steam'de içinde sadece CS olan hesabıma girmiş içi dolu hesaplara erişememiş sanırsam :D @olyshoweR @Silinen üye

Dostum aynısı bana da oldu sıkıntı bilgisayarda değil telefondaymış virüs bulaştı adam Steam hesabıma girip bütün envanterimi satıp kendi envanterindeki ucuz skini benim hesaptaki tüm parayla satın almış Chrome'dan bulaşıyor bu virüs.
 
"ntuser.dat dosyası bilgisayarınızda bulunan önemli kayıt dosyalarından biridir. Ek olarak kayıt defterine ait hkey_local_user verilerini depolamaktadır. Windows'unuzu kurduktan sonra bilgisayarınıza program kurdukça veya Windows güncelleştirmelerini yükledikçe bu dosya ortaya çıkar ve dosyanın boyutu artar."
hocam o dosyayı sildim yanlış anlayıp inşallah bişey olmaz.
 

Geri
Yukarı