NTV canlı yayınında 'Gelecek hayalin ne?' sorusuna can yakan cevap: Alman vatandaşı olmak!

Iste ben de onu diyorum, ne dediginizi anlamadim, hanimi, cocuklari alip Regensburg sehir girisinin önünde sizin icin resim mi cekeyim ne yapayim? Ahahahahahaha :)
Tam olarak ne istiyorsunuz?
Hemen :p
Sadece ailecek resim çekinin, nerede çekerseniz çekin,. Bakarım troll müsün değil misin diye 1 resim yeterli.
Neden aile? Hem sizi ne kadar alakadar ediyor? Siz Türkiye'de mi yaşıyorsunuz? Yaşıyorsanız siz de kanıtlayın.

Bu arada hayal Almanya'da okumakmış, hedefi "belki" Alman vatandaşı olmakmış. Buna da şükür.

Madem Almanya'da yaşıyorsun resim at Almanya gezdiğin, bir de ailecek fotoğraf çekin inanacağım. Hadi bakarım troll müsün değil misin diye.
Önceki konularda kaç kere Almanya'da şu var mı bu var mı destek nasıl sen orada kal sen bura da kal, Almanya'da tatil kaç ay devamsızlık sınırı kaç gün diye adama sorular sorup durdun. Şimdi troll müsün diye mi soruyorsun? Gerçekten şaka gibi bir insansın.

Adam Almanya'da yasiyorum bile yazmamis neyin kafasi bu?

96'dan beri Almanya'da yasiyorum ama burada kimseye durup dururken Almanya'da yasiyorum demem, arkadasin da daha önceki sorularini cevaplandirmisligim vardir. Almanya hakkinda soru sormak isteyen konu acip etiketlesin demisimdir cok cok :)
Ve ayrica burada yasamam beni sizlerden ayirmiyor, beraber banlandik biz bu yollarda ahahahhahaa.

Sevgiler :)

Çocuğa yüzde yüz hak veriyorum. Eğitim yuvalarının kapitalizme aracılık ettiği günümüzde çocukların eğitim hakkını düşünen bir devlette olmayınca çocuklar ne yapsın. Tabii ki başka milletlere özenecek. Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin. Amin.

NTV'deki olay kurgu, gerçeği bu:
58444673_941834836207508_1644414742799843328_n.png

Ben de Türkiye de olmak istemezdim. Saf bir ırk değiliz hem.

Bu Suriye de sıcak savaş zamanında. Daha Iphone 6 yeni çıktığında. Vialand Tema park da para ezen suriyelileri gördükten sonra çok şey değişti benim için. 😒

Onları savunan bir lider var şuan ülkede. O yüzden Türkiye işin zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı