Nükleer Enerji İle İlgili Kamu Spotu

Orantı

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar spotu izlerseniz spota göre Türkiye'nin temiz ve bağımsız enerji istediğini belirtiyorlar. Spotun sonunda ise nükleer enerji istenildiği belirtiliyor. Eğer öyle ise nükleer enerji temiz bir enerji türü mü oluyor?

Temiz olduğu tartışılır ama bağımsız olduğu düpedüz yalan. Elin Rus'u yapsın sen 15 Cent'ten al, ama bağımsız, helal olsun. Bizim bağımsızlık anlayışımız bu zaten. Köprüyü Japon yapar, hastaneyi özel şirket yapar, gelirlerini onlar cukkalar bağımsız. Biz yaptık. Her şeyi biz yaptık.

@Shimada Sensei aslında biz her şeyi yarım yamalak yaptığımız için bu nükleer santrallerin başımıza bela olacağını düşünüyorum.
@Dr. Sheldon C. ben de bunu yazmayı düşünüyordum fakat nasıl yazacağımı bilemediğim için yazmaktan vazgeçtim:D.
@Newtype ne yazık ki gerçekler bunlar.
Aslında benim asıl sinirime giden insanların bu yalana ( Türkiye'deki nükleer enerji santrallerinin bağımsız olduğu yalanına ) kanması.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı