Nulls Brawl'a emülatör ile girilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Doruk Durmaz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarıma emülatör kurdum. Nulls brawl indirecektim. İndirdim de fakat emülatör kullandığınız anlaşılıyor diye bir hata verdi. Devamı yanlış değilsem sistemle ilgili. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarıma emülatör kurdum. Nulls brawl indirecektim. İndirdim de fakat emülatör kullandığınız anlaşılıyor diye bir hata verdi. Devamı yanlış değilsem sistemle ilgili. Bunu nasıl çözebilirim?

Aga Nullsdan uzak dur bilgisayara indirmeye çalıştım virus kaptı yapacak bir şey yok gibi sadece mobilden rahatça girebilirsin.

Knk onu geç ben bi ara normal brawl stars için blue stacks indirdim sonra pc virüs kaptı düzeltemedim :/
Konuya gelirsek bence hiç indirme mobilden idare et.

Aga Nullsdan uzak dur bilgisayara indirmeye çalıştım virus kaptı yapacak bir şey yok gibi sadece mobilden rahatça girebilirsin.

Kanka onu geç ben bir ara normal Brawl Stars için blue stacks indirdim sonra PC virüs kaptı düzeltemedim :/
Konuya gelirsek bence hiç indirme mobilden idare et.

Ufak atında kuşlar yesin. Emülatörü yanlış yerden indirmediysen sorun yok. Nulls Brawl'u da nulls.gg'den indirirsen bulaşmaz. Diyelim yanlış yerden indirdin APK'yı, bilgisayara virüs bulaşmaz yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı