Numara taşımada telsiz borcu ve TL aktarımı

BerkayB.2000

Centipat
Şu anda Vodafone hattını kullanıyorum. Hattının üzerinde 8 liranın üzerinde telsiz kullanım borcu bulunuyor. Ben numaramı Türk Telekom'a taşımayı istiyorum. Telsiz borcum da taşınır mı yani numaramı taşımadan önce Vodafone olarak TL yüklemeli miyim? Yüklediğim TL'den geriye kalanların tamamını aktarabilir miyim?

Şu anda Vodafone hattını kullanıyorum. Hattının üzerinde 8 liranın üzerinde telsiz kullanım borcu bulunuyor. Ben numaramı Türk Telekom'a taşımayı istiyorum. Telsiz borcum da taşınır mı yani numaramı taşımadan önce Vodafone olarak TL yüklemeli miyim? Yüklediğim TL'den geriye kalanların tamamını aktarabilir miyim?
Telsiz kullanım ücreti yıllık ödenir ama size 12 ayda ödetilir. Yıl içinde operatör değişirse ödenmeyen ücretler ve yılın geriye kalan telsiz kullanım taksitleri Türk Telekoma taşınır.

Telsiz kullanım ücreti operatörleri bağlamadığı için sizin ödemeniz gereken bir vergi olduğu için taşıdığınız firmaya geçince aynı miktarda duracaktır.
Telsiz kullanım ücreti yıllık ödenir ama size 12 ayda ödetilir. Yıl içinde operatör değişirse ödenmeyen ücretler ve yılın geriye kalan telsiz kullanım taksitleri Türk Telekoma taşınır.
Peki sadece telsiz borcu için TL yüklersem TL artacak. Bu TL'leri Türk Telekom'a aktarabiliyorum değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı