Elektronik Nuroum V11 2K Webcam 540 TL

Aktif olarak kullanıyorum. Sorularınızı yanıtlayabilirim.

Merhaba ilk defa forumda bir şey yazıyorum. Ürün şimdi elime ulaştı fakat incelediğim inceleme videolarında gördüklerim ile uzaktan yakından alakası yok. Google Meet, Skype, Zoom gibi uygulamalarda verim daha da düşüyor. Nearsync indirdim, NVIDIA Broadcast'te ayarlar yaptım ki iddia ettikleri 2K 30FPS'i NVIDIA göstermiyor. Kendi yazılım uygulaması ise neredeyse hiçbir işe yaramaz. Yapmayı unuttuğum bir şey mi var? İade etmeyi düşünüyorum

Merhaba ilk defa forumda bir şey yazıyorum. Ürün şimdi elime ulaştı fakat incelediğim inceleme videolarında gördüklerim ile uzaktan yakından alakası yok. Google Meet, Skype, Zoom gibi uygulamalarda verim daha da düşüyor. Nearsync indirdim, NVIDIA Broadcast'te ayarlar yaptım ki iddia ettikleri 2K 30FPS'i NVIDIA göstermiyor. Kendi yazılım uygulaması ise neredeyse hiçbir işe yaramaz. Yapmayı unuttuğum bir şey mi var? İade etmeyi düşünüyorum
OBS ile dene idare eder bence f/p

Bu fiyatta herhangi bir üründen çok daha verim veriyor. Broadcasting'de 1080p 60 FPS hiç fena değil. Ben sıkça Discord ve benzeri yerlerde kullanıyorum. Acaba ortamındaki ışıkla alakalı bir sorun olabilir mi?

Daha iyi ayarlara ulaşıp ışıkla ilgili biraz daha süre tanıdığımda da (günün farklı saatlerinde odamın aydınlanışına göre) beni çok tatmin eden sonuçlara ulaşamadım. Tavsiye edeceğiniz başka bir ürün olursa -bütçemi 4-5k bandına dek çıkarmam fayda sağlayacaksa- onu deneyebilirim. İade etmeden tavsiye edilen OBS'yi de bir deneyeceğim görmek için. Bir webcam arıyor olmamın sebebi tamamen çevrimiçi görüşmeler. Tavsiye gelirse diye belirtmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar, kamerada ölü piksel gibi noktalar olması normal midir?
Kapak kapalı da açık da olsa işaretlediğim yerlerde beyaz noktalar var ve yanıp sönüyor. Lensi mi bozuktur, yazılımsal bir hata mıdır emin olamadım. Kendi uygulamasından son sürüme güncellemiştim.
Sizdeki kameralarda da var mı böyle noktalar?

1736942944959.png

Kapak kapalı da açık da olsa işaretlediğim yerlerde beyaz noktalar var ve yanıp sönüyor. Lensi mi bozuktur, yazılımsal bir hata mıdır emin olamadım. Kendi uygulamasından son sürüme güncellemiştim.

Eki Görüntüle 2397856

Benim kameram temiz bu konuyu görüp almıştım. Fazlada kullanmadım arada kullanıyorum ama ölü piksel göremedim, ölü pikselinde yazılımsal bir şey olacağını düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 2397856
Böyle bi sorunum hiç olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı