Nutrade protein tozu alınır mı?

swozzy0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Nutrade markasının whey proteini hakkında bilgisi olan var mı?
Volac ham madde diyor doğru mu? Firma hakkında pek bir bilgiye erişemedim.

Merhaba.
Nutrade markasının whey proteini hakkında bilgisi olan var mı?
Volac ham madde diyor doğru mu? Firma hakkında pek bir bilgiye erişem
Aminoasit profiline baktım piyasadaki çoğu markanın wheyinden çok daha iyi. Analiz raporlarını paylaşıyorlar. Bence tercih edebilirsiniz hocam.

Scitec al geç kafan rahat olsun.
Valla scitec düşünüyorum bende aslında ama çok arada kaldım aminoasit profillerine , hammaddelerine falan baktım.
Bigjoy , Mysupplement , Scitec ve Supplementler arasında kaldım.
Önceden bigjoy kullandım cidden whey içtiğimi hissediyordum.
Geçen denemek için ssn aldım aromalı su gibi geliyor keşke almasaydım dedim açıkcası zaten aminoasit profili falanda şişirme gibi duruyorki gıda dedektifinin yorumuna göre öyleymiş.
Yani scitec denemedim ilave aminoasit olması içinde garip geldi ama bukadar insan memnunsa kaliteli iş yapıyodur cidden.

Aminoasit profiline baktım piyasadaki çoğu markanın wheyinden çok daha iyi. Analiz raporlarını paylaşıyorlar. Bence tercih edebilirsiniz hocam.
Yani evet öyle volactan aldıklarını söylüyorlar ama firmanın çok fazla bilgisi ve duyulmuşluğu olmaması biraz korkutuyor.

amino profili bakımından ve kalori izole cart curt bakımından eğer doğruysa zirvesidir nutrade önceden bakmıştım alınabilecek en kaliteli besin bunlarda (doğruysa)

amino profili bakımından ve kalori izole cart curt bakımından eğer doğruysa zirvesidir nutrade önceden bakmıştım alınabilecek en kaliteli besin bunlarda (doğruysa)
Yani evet inceleyince öyle görünüyor çok iyi ama doğruluğu şüphe ettirdi benide kullanan varsa danismak istedim ama kullananda bulamadım.
Scitec , Bigjoy , Nutrade bunlar arasında kaldım.

nutrade çok eski firma diye biliyorum ham adamlar kullanıyor hani 25-30 yıllık antrenörler falan onlarda online takılmıyo yaşlı kesim o yüzden popülerliği yok reklam yapmıyorlar ama çok iyi olduklarını duydum biraz sek tayfa kullanıyor yani anlayacağın ocean falan mesela şuan genç instagram popüler tayfa kullanıyor. scitec ve bigjoyu çok gördüm onlara kesin güvenebilirsiniz alacaksanız. karar sizin hocam. ama kalite olarak en aminolu yüksek değerli ürün nutradede şuan bakılırsa amino kalori izole fiyat falan olsun baya baya iyi duruyor

bende almayı düşünüyom nutradeyi ondan damladım biraz konuya :D

Son düzenleme:
nutrade çok eski firma diye biliyorum ham adamlar kullanıyor hani 25-30 yıllık antrenörler falan onlarda online takılmıyo yaşlı kesim o yüzden popülerliği yok reklam yapmıyorlar ama çok iyi olduklarını duydum biraz sek tayfa kullanıyor yani anlayacağın ocean falan mesela şuan genç instagram popüler tayfa kullanıyor. scitec ve bigjoyu çok gördüm onlara kesin güvenebilirsiniz alacaksanız. karar sizin hocam. ama kalite olarak en aminolu yüksek değerli ürün nutradede şuan bakılırsa amino kalori izole fiyat falan olsun baya baya iyi duruyor

bende almayı düşünüyom nutradeyi ondan damladım biraz konuya :D
Teşekkür ederim hocam.
Evet cidden çok uygun izolesi 33 servis 1800 tl %10 indirim ile 1620tlye geliyor ve servis başına 26,5gr civarinda protein veriyor cidden çok sağlam sanırım bende nutrade alacağım.
Sadece tek korkum bigjoyda cidden whey içtiğimi anlıyordum bi aldatmaca yoktu adamlar cidden işi özenli yapıyordu.
Mesela geçenlerde çok uygun diye ssn markasından whey alayım dedim yani dürüstçe bigjoyla kıyaslarsam içtiğimde biskuvi aromalı su gibi geldi whey gibi değildi birdaha almamaya yemin ettim.
Ondan nutrade markasinida sorguladim yani almadan uygun olmasi falan suphe uyandirdi ama bakalim deneyelim.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum SSN aldım bayağı verimsizdi nutrade alacağım sanırım ben de güncellerim bu konuyu deneyimlerime göre.

Hocam merhaba tekrardan.
Ben %15 indirim var diye bigjoy tercih ettim tekrardan garanti olsun diye, siz ne yaptınız nutrade aldıysanız deneyiminiz nasıl oldu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı