"Nvgwls" nedir?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Arada bir ekran kartının sıcaklığı ve fan hızı artıyordu. az önce tekrar yaşandı görev yöneticisine baktığımda nvgwls adlı bir uygulama olduğunu gördüm bilgisayar da virüs olmasına imkan yoktu. dosya konumuna baktığımda NVIDIA'nın bir dosyası olduğunu gördüm. Bu nedir? Neden 1 dakikalık olsa bile neden bu kadar çok sistem yiyor acaba? (Galax RTX 4070).

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    247,2 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Arada bir ekran kartının sıcaklığı ve fan hızı artıyordu. Az önce tekrar yaşandı görev yöneticisine baktığımda nvgwls adlı bir uygulama olduğunu gördüm bilgisayar da virüs olmasına imkan yoktu. Dosya konumuna baktığımda NVIDIA'nın bir dosyası olduğunu gördüm. Bu nedir? Neden 1 dakikalık olsa bile neden bu kadar çok sistem yiyor acaba? (Galax RTX 4070).

Konu açmadan önce keşke önceki konulara baksaydınız.

Arada bir ekran kartının sıcaklığı ve fan hızı artıyordu. az önce tekrar yaşandı görev yöneticisine baktığımda nvgwls adlı bir uygulama olduğunu gördüm bilgisayar da virüs olmasına imkan yoktu. dosya konumuna baktığımda NVIDIA'nın bir dosyası olduğunu gördüm. Bu nedir? Neden 1 dakikalık olsa bile neden bu kadar çok sistem yiyor acaba? (Galax RTX 4070).
bknz : Çözüldü: Görev Yöneticisi'ndeki ''nvgwls'' nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı