AMD kartlarda geçerli mi?
Ne gülüyorsunuz GTX 10 serisi yazıyordu bende sordum adam gibi cevap veremiyor musunuz?
Eyvallah dostum, bazı arkadaşlar saçma saçma tepkiler atmışta sanki kendileri her konuda çok bilgili ya, neyse sağolasın.NVIDIA.
Ne gülüyorsunuz GTX 10 serisi yazıyordu bende sordum adam gibi cevap veremiyor musunuz?
Ne bu gerginlik? Niye sohbet kirliliği olsun boş konuşma bende biliyorum AMD GTX serisine ait değil sadece merak ettim sordum sormakta mı hata arkadaş bir insanın bir hatasını görünce direk üstüne çullanıyorsunuz.Asıl sorduğun soruya bakta konuş GTX diyor GTX bir AMD ürünü mü? İnternete yazsan çıkacak zaten. En kötü bu sorunu ilk buraya yazacağına internetten araştırsan sohbet kirliliği olmayacak. Bir de adam gibi cevap veremiyor musunuz demişsin. Al sana adam gibi cevap.
Burada konu senin hata yapman ya da bilmemen değil, senin internette kısa bir araştırmayla bulabileceğin şeyleri gelip gereksiz yere buraya yazman. Bunu yapıp bir de adam gibi cevap veremiyor musunuz yapıp insanlara saldırıyorsun.Ne bu gerginlik? Niye sohbet kirliliği olsun boş konuşma bende biliyorum AMD GTX serisine ait değil sadece merak ettim sordum sormakta mı hata arkadaş bir insanın bir hatasını görünce direk üstüne çullanıyorsunuz.
Araştırdım zaten AMD'lerde olmuyor felan yazmıyor belkide buraya sormak istedim daha net bilgi alırım diye sanane sen ne karışıyorsun benim ne yazıp yazmayacağıma ben açtığın konulara git internette bir sürü var ona bak mı diyorum.Burada konu senin hata yapman ya da bilmemen değil, senin internette kısa bir araştırmayla bulabileceğin şeyleri gelip gereksiz yere buraya yazman. Bunu yapıp bir de adam gibi cevap veremiyor musunuz yapıp insanlara saldırıyorsun.
Araştırdım zaten AMD'lerde olmuyor falan yazmıyor belki de buraya sormak istedim daha net bilgi alırım diye sana ne sen ne karışıyorsun benim ne yazıp yazmayacağıma ben açtığın konulara git internette bir sürü var ona bak mı diyorum.
Ben cevap vermek zorundasınız mı dedim? Saldırmıyorum sadece AMD kartlarda geçerli mi dedim bunda neyin komikliği var? Belki yanlış soru ama dalga geçmek yerine cevap verseniz daha iyi olmaz mı ne zaman saldırmışım ben? Cevap veremiyorsan geç mesajı çok mu zor.İnternetten araştırdıysan neden gelip buraya yazma gereksinim duyuyorsun ki? Hadi onu geçtim insanlara niye saldırıyorsun onlar sana cevap vermek zorunda değil bu neyin kafası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.