NVIDIA 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında G-Sync gerekli mi?

Glock

Megapat
Daha fazla  
Monitör bakıyorum 3060 kartım var.

Bazı monitörlerde sadece FreeSync var bazılarında 2 side var, internette araştırırken 1000 ve üstü varsa G-Sync gerek yok FreeSync de G-Sync açılıyor diye okudum doğrusu nedir ne yapmam lazım?

FreeSync de nasıl G-SYNC açılıyor hocam bende 3050 var ve monitör FreeSync destekli ama G-SYNC açılmadı.

Şöyle örnek verim monitör ayarlarında FreeSync açık ama oyunlarda yine de yırtılma oluyor üstelik yırtılmakla yetinmiyor FPS'i sabitliyor ve bu da kötü oluyor.

FreeSync de nasıl G-SYNC açılıyor hocam bende 3050 var ve monitör FreeSync destekli ama G-SYNC açılmadı.

Şöyle örnek verim monitör ayarlarında FreeSync açık ama oyunlarda yine de yırtılma oluyor üstelik yırtılmakla yetinmiyor FPS'i sabitliyor ve bu da kötü oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Ali Güngör de açmanın bir mantığı yok diyor hem ben ne demişitim? "şöyle örnek verim monitör ayarlarında FreeSync açık ama oyunlarda yine de yırtılma oluyor üstelik yırtılmakla yetinmiyor FPS'i sabitliyor ve bu da kötü oluyor."

Hocam fps sabitlemesi problem teşkil etmez zaten yırtılma önüne geçmesi için fps monitörün hz sinden yüksek ise monitörün hz sine sabitlemesi lazım.

Birde videoyu tam izlersen destek öncesi açmanın alemi yok diyor destek veren monitörlerde açılmasının rehberini çekmişler. Konu hakkında bir fikriniz yoksa neden cevap yazıyorsunuz? Freesync, G-Sync ne onu bile bilmiyorsunuz sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı