Nvidia 20XX serisinde neler olur?

Onların fikrini sen kabullenmişsin, senin kendine ait bir fikrin yok. Onların fikrini bana söylüyorsun. Kendi fikri olmayıp, başkalarının fikir ve düşünceleri ile hareket edip, fikir yürütmeye çalışanlarla muhattap olmuyorum.
Düşünemeyenlerle muhattap olmuyorum bende. Çünkü ben kendi fikrimi söyledim. Başkalarının fikrini de ve senin fikrini de söyledim.

Bence o zamana kadar 11xx, 12xx, diye devam eder, o yüzden sorum. 1080 Ti 4K için ise, ve daha adam akıllı 4K gaming monitörler yaygınlaşmamışken sizce ileride bizi neler bekliyor? Ve birde sizce ne kadar arayla çıkar? Yani 11xx 1 yıla 12xx 3 yıla gibi.
960, 1050 Ti denginde.
1060'da 2050 denginde olacaktır.
980, 1060 denginde.
Bence 1080'de 2060 denginde olur. Üstüne üstlük 2060 Ti çıkacakmış sızıntılara göre.
Stok sorunu da düzelir gibime geliyor. Müthiş olur. Eğer 2060 Ti, 1060'dan biraz daha pahalı olursa en f/p GPU 2060 Ti olur bence.

2 yıldır çıkartmıyorlar %25-30 bir performans artışı ile gelebilir bence. Ayrıca ucuz olur diye düşünüyorum, tabi gerçekten madencilere söylediğini uygulayabilirse. Gerçi somut bir şey yok madencilere kart kullandırmamak gibi daha önce de madenciler dışında geforce serisini sunucularda kullanmayı yasakladılar. 700 TL ye aldığımız bir kart ile 4k (BF1) orta ayarlar da oynayabiliriz belki.

960, 1050 Ti denginde.
1060'da 2050 denginde olacaktır.
980, 1060 denginde.
Bence 1080'de 2060 denginde olur. Üstüne üstlük 2060 Ti çıkacakmış sızıntılara göre.
Stok sorunu da düzelir gibime geliyor. Müthiş olur. Eğer 2060 Ti, 1060'dan biraz daha pahalı olursa en f/p GPU 2060 Ti olur bence.
2060'ın 1080'e eş değer olacağını beklemiyorum. Ben açıkçası Pascal ile Volta mimarisi arasında farkın Maxwell ile Pascal kadar farklı olacağını düşünmüyorum.

2 yıldır çıkartmıyorlar %25-30 bir performans artışı ile gelebilir bence. Ayrıca ucuz olur diye düşünüyorum, tabi gerçekten madencilere söylediğini uygulayabilirse. Gerçi somut bir şey yok madencilere kart kullandırmamak gibi daha önce de madenciler dışında geforce serisini sunucularda kullanmayı yasakladılar. 700 TL ye aldığımız bir kart ile 4k (BF1) orta ayarlar da oynayabiliriz belki.

Performans artışı o kadar büyük olursa o seriyi beklememiz gerekir.

RX 570 o işi haliyle yapıyor. Fakat fiyatlar arttı. 1000 TL düşünürsek bu kartı olabilir dediğiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı