M Mehmet_4 Zeptopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Merhaba, Herkese iyi forumlar. NVIDIA 3070 Ti - 3080 Ti Founders Edition modelleri mining için uygun mudur? Aramızda kullanan var mı? Soğutma sistemi diğer kartlara göre yetersiz mi?
Merhaba, Herkese iyi forumlar. NVIDIA 3070 Ti - 3080 Ti Founders Edition modelleri mining için uygun mudur? Aramızda kullanan var mı? Soğutma sistemi diğer kartlara göre yetersiz mi?
epocini Hectopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 72 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 NVIDIA 30 serileri bildiğim kadarıyla NVIDIA tarafından madencilik kilitli diye hatırlıyorum. Quadro serisi daha iyi olacaktır. Artı -1 Eksi
NVIDIA 30 serileri bildiğim kadarıyla NVIDIA tarafından madencilik kilitli diye hatırlıyorum. Quadro serisi daha iyi olacaktır.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 20 Aralık 2021 #3 epocini dedi: NVIDIA 30 serileri bildiğim kadarıyla NVIDIA tarafından madencilik kilitli diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kilitli değil. Kısıtlı. Artı 0 Eksi
epocini dedi: NVIDIA 30 serileri bildiğim kadarıyla NVIDIA tarafından madencilik kilitli diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kilitli değil. Kısıtlı.