Nvidia 398.11 Güncelleme Sonrası PUBG Kasma Sorunu

SinnerRose

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2018
Mesajlar
498
Çözümler
1
Yer
Tavşanlı\Kütahya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Nvidia Grafik Sürücüsünü 398.11 sürümüne güncelledim. PUBG oynarken aşırı şekilde kasmaya başladı. Sizde de oldu mu böyle?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG genel olarak sorunlu bir oyun. Bende de her ekran kartı güncellemesinde bir iyi oluyor bir kötü oluyor :D En başlarda 90-100 FPS alığım oyunda şuan 50 ye şükür ediyorum :D

Arkadaşın'da dediği gibi DDU ile kaldırarak temiz kurulum yapmayı dene.
 
Görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > Özellikler > Üstten sürücü sekmesi > Sürücüye geri dön

Win10'da görüntü bağdaştırıcısı özelliklerine girmek için masaüstüne sağ tıkla. Gelişmiş görüntü ayarlarına girdikten sonra en altta görüntü bağdaştırıcısı özellikleri yazısını görürsün.
 
Son düzenleme:
Bende ekran kartını son sürüme güncellediğimde DDU ile kurulum yapmama rağmen PUBG de kasmalar başladı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?
 
@Addly Hocam yeni sürüme bir çare bulamaz mıyız. Eski sürüme geçmek bana mantıksız geliyor.
Aga bende bilmiyom ki işte bende de benzer bir sorun var. Benim ekran kartımın yeni driverlarında bende normalde 11 olan çözünürlük seçeneğim 4-5'e düşüyor. Desteğe başvurdum cevap bekliyorum. Şu anda da eski bir sürümü kullanıyorum mecburen.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı