Sizce hangisi daha stabil ve sorunsuz?

• 399.24

• 417.35

• Diğer (Belirtiniz)

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
AMD desteğini NVIDIA'dan çok daha önce kesiyor. Bunu kime sorsanız böyle der size ve bir gerçektir bu. Hatta AMD laptoplar için sürücü vermiyordu, bu sene başlıyor vermeye...
Benim aslında sürücü desteğinden kastım optimizasyon anlamındaydı. :) Sürücü desteği devam eden eski kartlar nedense geçmiş yıllarda muadil Nvidia kartların gerisinde kalırken, bugünlerde daha iyi sonuçlar veriyorlar. Özellikle GTX 780 çıktığında HD 7970'den çok daha iyiydi, bugün ise yeni oyunlarda hep başa baş olduklarını görülüyor. Bana kalırsa Nvidia Kepler mimarisini bu derece terk etmemeliydi. Kepler kullanıcıları bu durumdan çok rahatsız. :(

Yoksa dediğiniz konuda haklısınız, "salt" sürücü desteği olarak AMD cidden erken bırakıyor. Hatta garip huyları da olduğu oluyor, mesela bazı RX kartlarının Windows 8 sürücüleri olmaması gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı