- Makaleler
- 3
Bu kısmı detaylı, güzelce anlatan ve en iyi ayarları sunan bir içerik, bir makale var mı?
Burada "Düşey Senkronizasyon" kapalıymış size, lakin bendeki monitör Gsync Compantible bir monitör. Ben bunu kapatırsam, monitörün kırılma önleyici özelliğinden faydalanamam diye düşünüyorum, yanlış mıyım?Eki Görüntüle 1736273
Eki Görüntüle 1736275
Gölgelendirici Önbellek Boyutu : 100GB seçili ama sürücündeki boş yere göre değişir.
Bağlantılı Optimizasyon : Açık olup olmaması oyundan oyuna değişir.
Monitör Teknolojisi : Rekabetçi oyunlarda kapalı olmalı.
Diğer seçimler standart.
Ayrıca Masaüstü Renk Ayarlarını Ayarla adı altındaki Digital Vibrance monitörünüzün renk ayarlarına göre 60 üstü bir değere ayarlanabilir.
Bendeki de G-Sync compatible monitör farkındaysanız G-Sync açık. Rekabetçi oyunlarda ikisi de kapalı olmalı giriş gecikmesinin düşük olması için ama single player oyunlarda kırılma sorun yaratıyorsa açılabilir. Bana G-Sync yeterli geldiği için VSync açmıyorum ama açmak isterseniz açabilirsiniz. Bu giriş gecikmesini daha da arttıracaktır. G-Sync ve VSync teknolojisinin aynı anda açıldığı durumlarda giriş gecikmesini en aza indirmek için FPS'inizi monitör yenileme hızınızın -3 FPS altına sabitlerseniz giriş gecikmesinden en az zararla çıkarsınız.Burada "Düşey Senkronizasyon" kapalıymış size, lakin bendeki monitör Gsync Compantible bir monitör. Ben bunu kapatırsam, monitörün kırılma önleyici özelliğinden faydalanamam diye düşünüyorum, yanlış mıyım?
Vsync bende kullanmıyorumda, Gsync compantible hangi tür oyuna girersem gireyim aktif kullanıyorum. Pubg oynuyorum rekabetçi olarak, compantible açık olmasının bir dezavantajını hissetmiyorum.Bendeki de G-Sync compatible monitör farkındaysanız G-Sync açık. Rekabetçi oyunlarda ikisi de kapalı olmalı giriş gecikmesinin düşük olması için ama single player oyunlarda kırılma sorun yaratıyorsa açılabilir. Bana G-Sync yeterli geldiği için VSync açmıyorum ama açmak isterseniz açabilirsiniz. Bu giriş gecikmesini daha da arttıracaktır. G-Sync ve VSync teknolojisinin aynı anda açıldığı durumlarda giriş gecikmesini en aza indirmek için FPS'inizi monitör yenileme hızınızın -3 FPS altına sabitlerseniz giriş gecikmesinden en az zararla çıkarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.