NVIDIA 4080 - AMD Ryzen 7 9800x3D Valorant'ta adam ışınlanıyor

adammmaa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün yeni bir sistem topladım.
Ekran kartım 4080.
İşlemcim Ryzen 7 9800x3D.
32 GB RAM.
1 TB SSD mevcut.
Monitörüm 240 Hz 1 ms.
—-
Valorant oynarken bir baktım adamlar karşıma çıkarken bazen sanki ışınlanıyormuş gibi saniyesinde karşıma çıkıyor akıcı bir şekilde karşıma çıktıklarını göremiyorum bu sadece adam görürken oluyor V-Sync G-Sync açtım bu sefer 1 ms alırken 7 8 mslere çıktı.
———-
8K mouse kullanıyorum e tabii 4K 2K özellikleri de mevcut, size sorum bana yardım edin fareyi hangi Hz de kullanıp akıcı bir oyun oynamak için neler yapmalıyım.

Ekran kartım 4080.
32 GB RAM.
1 TB SSD mevcut.
Monitörüm 240 Hz 1 ms.
—-
Valorant oynarken bir baktım adamlar karşıma çıkarken bazen sanki ışınlanıyormuş gibi saniyesinde karşıma çıkıyor akıcı bir şekilde karşıma çıktıklarını göremiyorum bu sadece adam görürken oluyor V-Sync G-Sync açtım bu sefer 1 ms alırken 7 8 mslere çıktı.
———-
8K mouse kullanıyorum e tabii 4K 2K özellikleri de mevcut, size sorum bana yardım edin fareyi hangi Hz de kullanıp akıcı bir oyun oynamak için neler yapmalıyım.

Monitör kaynaklı olabilir.

Ekran kartım 4080.
32 GB RAM.
1 TB SSD mevcut.
Monitörüm 240 Hz 1 ms.
—-
———-

8K mouse bu sistem için bence sıkıntılı olmamalı ama 1080p falan kullanıyorsanız belki işlemciye fazla yük biniyordur 2K sıkıntı çıkacağını hiç sanmam ama 4K deneyin bir de.

Eğer 1080p kullanılıyorsa işlemciye yük binip darboğaz yapıyor olabilir. Tavsiyem min. 2K da oynaman. Zaten 1080p oynamak bu ekran kartı ve işlemciye ket vurmak gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı