NVIDIA 445.87 surumu problemleri

Cavid997

Hectopat
Merhaba. Konularimda da bahsettiğim gibi Windows 20H1 temiz kurulumla gectikten sonra (uzerinden neredeyse 2 ay geciyor) oyunlarda ( CS:GO Witcher 3 long Dark ve saire) sinir bozucu saniyelik takilmalar (micro stuttering ) sorunu yasamaya basladim. Ve DDU ile halihazirda kurulu olan 445.87 surumunu silerek 442.59 surumunu kurdum. Ama takilma sorunu cok azalsada hala devam ediyordu. Tabi azalmada Windows ISO indirme linkinde var olan kucuk Update yardimcisinin da yardiminin olduğunu dusunuyorum. Ama tabii bu kucuk takilmalar da benim kafami iyice bozunca tekrar 445.87 surumune geri dondum. Ve Witcher yine hayvan gibi micro stuttering yemeye basladi. Ne yapabilirim? Birisi yardim etsin lutfen. Sinirden geberecegim ya.

Mesele sistemin iyi olması değil. Sistemde yanlış giden bir şeyler var ve düzeltmeye çalışıyoruz. Sisteminiz de güzelmiş gözümüze soktuğunuz için teşekkür ederiz (!). Meseleye döneyim.

Oyun içi değerleri paylaşır mısınız? MSI Afterburner ile.

Mesele sistemin iyi olması değil. Sistemde yanlış giden bir şeyler var ve düzeltmeye çalışıyoruz. Sisteminiz de güzelmiş gözümüze soktuğunuz için teşekkür ederiz (!). Meseleye döneyim.

Oyun içi değerleri paylaşır mısınız? MSI Afterburner ile.

O anlamda soylememistim ama madem oyle anlasilmis. Ben tesekkur ederim ne demek. Witcher 3'te Ultra'da 100/99 kullanimda GPU 74-75 derecelerde dolasiyor ki zaten bu iyi degil MSI Gaming Z icin. Ama bu baska bir konu tabii ki. CPU ise yer yer ihtiyaca gore 100/35-60 arasi kullaniyor. İsi genellikle 67-73 derecelerde. Oyuna girdim ve 5-6 dakika yormaya calistim sistemi.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-04-26 at 21.07.12.jpeg
    WhatsApp Image 2020-04-26 at 21.07.12.jpeg
    97,9 KB · Görüntüleme: 106
Sıcaklık arttığı için çekirdek voltajını düşürüyor ondan oluyor desem voltaj düşürecek kadar sıcak değil. Başka bir sıkıntı var. RAM özelliklerinizi detaylı şekilde yazar mısınız?

Tabiki. Corsair RGB 8x2 3000 MHz. Ve sorunun donanimsal olduğunu sahsen dusunmuyorum. Bundan oncesinde (yani formati ve 20H1 versiyonunun kurulumunu kastediyorum) boyle bir sorun yoktu. Yağ gibi calisiyordu sistem.
Yukarida yazdigim gibi 442 surumune geri dondugumde takilmalar azaliyor. Ve bu takilmalar oyle donanim arizasi hissiyatini verecek takilmalar değil.

RAM'ler de sağlam kafayı yiyeceğim nerede bu sorun? Temiz bir Windows 10 sürüm 2004 kurmaya ne dersiniz?

Acikcasi benim guvenmedigim olayda iste 2004 surumu zaten. Ne olduysa bundan sonra oldu. Mavi ekran yiyordum sık sık. BIOS eski oldugu icindi herhalde BIOS'u guncelledik. Bizim teknisyen Insider Preview 2004 surumunu yaziyim mi dedi. Bende mal gibi evet yaz dedim. Beni sasirtan sey ise Windows 2004 veya NVIDIA 445.87 hakkinda neredeyse hicbir sikayet bulamiyorum ufak tefek şeyler disinda. Benim problemim bana has herhalde :) .Zaten son care 2 taraftan (Windows veya NVIDIA) guncelleme bekliyorum. O da olmazsa zaten format atmaktan baska carem kalmayacak. Sistem yalama olacak sonunda format yemekten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı