Çözüldü NVIDIA 471.11'den 462.30'a nasıl dönülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
471.11 sürücüsünden dolayı RDR2'de error GFX state hatası aldığımı düşünüyorum. O yuzden eski ve güvenli sürücüme geri dönmek istiyorum. Bilgisayardaki herhangi bir programı bozmadan veya sıfırlamadan nasıl dönerim? Ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim 😇

Çözüm
471.11 sürücüsünden dolayı RDR2'de error GFX state hatası aldığımı düşünüyorum. O yuzden eski ve güvenli sürücüme geri dönmek istiyorum. Bilgisayardaki herhangi bir programı bozmadan veya sıfırlamadan nasıl dönerim? Ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim 😇

DDU yazılımi ile şu anki sürümü kaldırıp istediğiniz sürümü yeniden indirip kurun.
1628869969785.png

Bu işlem biraz bekletebilir.

DDU yazılımi ile şu anki sürümü kaldırıp istediğiniz sürümü yeniden indirip kurun.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden sürücüye sağ tıkla sonra özellikler de sürücü de ve eski sürücüye dön var ona bas.

Bende o seçenek pasif durumda.

DDU'yu nasıl kullanırım? Bir de sistemime formatlık bir zarar verme ihtimalim var mı?

Aygıt yöneticisinden sürücüye sağ tıkla sonra özellikler de sürücü de ve eski sürücüye dön var ona bas.

@kasgar neden sinirli emoji attınız bir sorun mu var.

Hayir yanlışlıkla atmışım kusurabakma 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı