NVIDIA 572.83 güncellemesinden sonra siyah ekran veriyor

mehmt12

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 3060 ekran kartı kullanıyorum bugün güncelleme geldiğini fark ettim. 18 Mart'ta gelmiş kurdum güncellemeyi kurulduktan sonra PC siyah hatta grimsi bir ekranda kaldı uzun bir süre kasanın reset tuşundan PC yeniden başlattım şu an bir sorun gözükmüyor. Aynı sorunu forumda yaşayan kişiler gördüm.
Sürüm 572.83
AMD ekran kartları da sürücü sıkıntıları var diye laf ediliyordu artık NVIDIA'da mı çıkmaya başladı yoksa?
Yaşadığım doğal bir şey de olabilir emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet nvidia son 9 sürücüsüde sorunlu çıktı şuan 572.70 benim için sorunsuz onun dışında geri kalan bütün sürücüler sorunlu. Bende rtx4050 var şuan msedge de ekranım durduk yere çöküyor...

4070 Ti Super kullanıyorum. DLSS 4 güncellemesinden beri Cyberpunk'ta çökme sorunu yaşıyorum. Son sürücüler hep sorunlu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı şekil rdr2 den durduk yere atıyor hiç hata vermeden oysaki entegre grafikle bile sorunsuz oynadığım oyunu nvidia ile oynayamaz oldum...

Aynı şekil RDR2'den durduk yere atıyor hiç hata vermeden oysaki entegre grafikle bile sorunsuz oynadığım oyunu NVIDIA ile oynayamaz oldum...

Advanced grafik ayarları kısmında DX12 olarak kullanıyorsanız Vulkan seçin. Bende Vulkan haricinde sorun çıkıyordu.

Advanced grafik ayarları kısmında DX12 olarak kullanıyorsanız Vulkan seçin. Bende Vulkan haricinde sorun çıkıyordu.
Yarın deneyeceğim büyük ihtimalle dediğiniz gibi yaparsam çözülür sorun çünkü dx12 bazı oyunlarda sorun yaratıyordu dx11 veya vulkan seçince düzeliyordu. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…