NVIDIA 572.83 driver güncellemesi sorunlu mu?

Bu tarz problemler genellikle AMD tarafında yaşanırdı ama ilginç. Mavi ekran problemleri genellikle donanımsaldır, sürücüyle alakalı olan durumlar çok az. Eğer mavi ekran alınıyorsa OCCT ile bütün bileşenlerin kontrol edilmesini öneriyorum.

572.83 driverini kurdum ve bilgisayarı kapattım. Bugün 5 kere mavi ekran hatası aldım, en sonunda DDU ile sürücüyü kaldırdım. Şimdi 566 kuracağım.

Bu tarz problemler genellikle AMD tarafında yaşanırdı ama ilginç. Mavi ekran problemleri genellikle donanımsaldır, sürücüyle alakalı olan durumlar çok az.

Mavi ekran yaşamadım ama yaşayan sürücü kısmında temiz kurulum yapsa fena olmaz üst üste sürücü yüklemek bile hatalara sebep olabiliyor.

Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Gayet de iyi oyun oynuyorum ve bitirdiğim oyunda oldu bu sürümle.
Cyberpunk oynamistim bende 572 surumu ile hicbir sikinti yoktu ancak baska bir oyunda mavi ekran veriyordu ayni surum. Oyundan oyuna da degisiyor. Bana en saglikli surum 566.36 oldu. Su anlik onu kullaniyorum.

Aynı sorun benim RTX 4060 ekran kartımda da oluştu oyuna girdiğim anda donma ve hiçbir şeye tepki vermemeye başlıyordu. Çözüm ise sistem restore yaparak eski sürüme geri döndüm.

@Bilal350 kardeşim hala aynı sorun devam ediyor mu NVIDIA App ve NVIDIA 572 sürücüsü sorunlu mu? Bende eskisine dönmüştüm güncellesem sorun olur mu yine?

@Bilal350 kardeşim hala aynı sorun devam ediyor mu NVIDIA App ve NVIDIA 572 sürücüsü sorunlu mu? Bende eskisine dönmüştüm güncellesem sorun olur mu yin

@Bilal350 kardeşim hala aynı sorun devam ediyor mu NVIDIA App ve NVIDIA 572 sürücüsü sorunlu mu? Bende eskisine dönmüştüm güncellesem sorun olur mu yine?
Hala eski sürücüdeyim daha denemedim haber bekliyorum format atıp deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı